Sziasztok! Holnap reggel 9 kor indulok Győrből Budapestre. Akárhol felvehetlek útközben. A mellettem lévő ülés szabad egy dekoratív hölgynek
1 Hely! Semmi sem kötelező alapon. Jó idő van, és teljes a kényelem, így miniszoknya bugyi nélkül elégséges öltözet
Jelentkezni privát üzenetben. Puszi a hölgyeknek: Péter

Sziasztok! Holnap (okt. 10.-én) 18:30 körül indulok Budapest - Balatonkeresztúr útvonalon. Lányok, párok jelentkezését várom!
Holnap délután Budapest-Mezőkövesd útvonalon,szívesen elviszek egy hölgyet.
sziasztok!vasárnap okt.12 este 9 órakor indulok györ-budapest-szekszárd útvonalon!érdeklödni priviben...
Sziasztok!
Ma délelőtt indulok Budapestről-Győr-Sopron útvonalon az M1-en.
Vissza délután jövök ugyanitt!
Hölgyet vagy part szivesen magammal vinnék!
Írjatok priviben.
Ma délelőtt indulok Budapestről-Győr-Sopron útvonalon az M1-en.
Vissza délután jövök ugyanitt!
Hölgyet vagy part szivesen magammal vinnék!
Írjatok priviben.
Sziasztok! Fiatal pár vagyunk Budapestről! és szívesen kirruccannánk
Útitársak lennénk
Nincs úticél
csak írj!!!

Nincs úticél

Budapest- Szarvas?
okt 1. Budapest-somogy m. hölgy társaságát élvezném

Sziasztok holnap BP Miskolc 19:00 után?
Sziasztok. Holnap (09.29) reggel 8-9óra körül, Pécel-Maglód-BP 17. ker. környékéről megyek Szegedre, kellemes hölgyet elvinnék. Jelentkezés privátban.
Sziasztok.Szerdän indulok Budapeströl München-ig ha valaki jönne irjon
üdv
üdv
Sziasztok.
Ma indulok Baja-Székesfehérvár-Győr útvonalon Németországba.
Valaki beszáll?
Levelet írjatok
Ma indulok Baja-Székesfehérvár-Győr útvonalon Németországba.
Valaki beszáll?
Levelet írjatok
29.-én délután körmend egerszeg m7 útvonalon megyek budapestre, kellemes hölgy társaságát szivesen venném. Írj priviben.
Holnap este 19 00 kor megyek 31 es uton Nagykátára Minden érdekel ami jó és kellemes

Budapeat Fót Hatvan Salgótarján út vonalon megyek valaki?
KAPOSVÁR és környéke? Bevállalós jó testű izmos seggű bi-passziv fiú vagyok! Ha van extrém kívánságod esetleg keress bátran

29._ én délután körmendről megyek budapestre egerszeg, balatonszentgyörgy, m7 útvonalon. Kellemes hölgy társaságát szívesen venném. Írj priviben.
hoppá, mégsem
(Ez egy válasz nltomas üzenetére (2014. 09. 21. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 21. vasárnap 23:05

Sziasztok ! Pár napos adriai utazáshoz 40-es pár partnereket keres szállás saját apartmanban megoldott utazást osztjuk .
Sziasztok ! Pár napos adriai utazáshoz 40-es pár partnereket keres szállás saját apartmanban megoldott utazást osztjuk .
Üdv!15:30 körül indulok Balatonföldvárról,Pestre.Lány illetve pár társaságát örömmel venném.06305806519