Holnap azaz 05. 21.én indulok Budapest- Békéscsaba útvonalon Szivesen elkanyarognék. Hölgyet,párt keresek úton útfélen.

Sziasztok! Pécsről szekszárd felé csaj társat keresk. 4-én délelőtt.
Szép álom... Itt ilyet...??? Ja...!
(Ez egy válasz Gabo1128 üzenetére (2015. 05. 19. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 10:34

Ma este 21.00 -órákkor indulok
.Kaposvár-Budapest. Ha akad olyan hölgy esetleg pár akit érdekel..privátba írjon rám.....
.Kaposvár-Budapest. Ha akad olyan hölgy esetleg pár akit érdekel..privátba írjon rám.....
Ma este 21.00 -órákkor indulok
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök

Járom az országot

Sziasztok
Németországi hétvégére keresek vállalkozo kedvű utitárs leányzót
Privátban
Németországi hétvégére keresek vállalkozo kedvű utitárs leányzót
Privátban
Szolnok-Budapest között valaki ma délután?
wyetheldar@gmail.com
wyetheldar@gmail.com
Vasárnap (05.17) kora délután megyek Bp-ről siófokra.
Kis kitérő sem gond. Hölgyet szívesen elviszek.
Privátban a többit.
Kis kitérő sem gond. Hölgyet szívesen elviszek.
Privátban a többit.
Ma este valaki el tudna vinni Bp.-re?
Hétvégére keresek lányt vagy párt , 26 éves igényes srác vagyok , utazni tudok helyem van , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon , ide várom az üziket , departed1988@indamail.hu
14.én csütörtökön siófokról jövök bp-re. Szívesen elhozlak. A késő délutáni esti órákban.
Győr moson megyében várom diszkrét pasi jelentkezését kedveled a dagi nőket csak autóban vagy szabadban anyagi támogatást kérek
Ma este indulok Németországból Magyarországra.
)) adatlapomon hogy kit keresek
)

Győr moson megyében várom diszkrét pasi jelentkezését kedveled a dagi nőket csak autóban vagy szabadban anyagi támogatást kérek
holnap reggel bp siófok ? vki? hölgyek ?
cegléd szolnok kecskemét vonalon lányok vagy párok sportos jóképű fiatal srác jó mérettel
Heti rendszerességgel járok Vas megyéből Bécsbe. Lányoknak segítenék a ki vagy a hazajutásban.

Holnap este Kaposvar Budapest hölgyek ? Szívesen elvinnék szoptatás autóban élvezek úgy vezetni
Sziasztok!Gyula környékéröl keresünk lányt,párt esetleg pasit.MI átlagos pár vagyunk l 30/160/50 f 32/176/95 a lány részéröl a bi elfogadott a pasi terén nem.Lányos játékokra,egymáselötti sex ,párcsere ,2 pasi 1 lány,2 lány 1 pasi,amit szeretnénk.Arcos,és intim képet erre az emailra kérünk : metinzuzo@gmail.com