Sziasztok.23 éves pasi vagyok hölgyet keresek titkos kapcsolat céljából.
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
sziasztok
Balaton fenyves ,Fonyód és BUDAPEST közötti útvonalon haladok ,szívesen felveszek vagy meglátogatok valakit.
De naaagyon.
puszi
Balaton fenyves ,Fonyód és BUDAPEST közötti útvonalon haladok ,szívesen felveszek vagy meglátogatok valakit.
De naaagyon.
puszi
holnap reggel megyek miskolcra lány hölgy?ne buszocskáz szerencsig.délután jövök haza
Sziasztok!
Pécsen vagy Komlón szopatnék, dugnék valakit az autómban....
Pécsen vagy Komlón szopatnék, dugnék valakit az autómban....

holnap reggel indulok békéscsaba-mór utvonalon utitársat keresek hölgyet csajt szivesen felveszek !!!!!!! írj privibe
Holnap azaz 05. 21.én indulok Budapest- Békéscsaba útvonalon Szivesen elkanyarognék. Hölgyet,párt keresek úton útfélen.

Sziasztok! Pécsről szekszárd felé csaj társat keresk. 4-én délelőtt.
Szép álom... Itt ilyet...??? Ja...!
(Ez egy válasz Gabo1128 üzenetére (2015. 05. 19. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 19. kedd 10:34

Ma este 21.00 -órákkor indulok
.Kaposvár-Budapest. Ha akad olyan hölgy esetleg pár akit érdekel..privátba írjon rám.....
.Kaposvár-Budapest. Ha akad olyan hölgy esetleg pár akit érdekel..privátba írjon rám.....
Ma este 21.00 -órákkor indulok
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök

Járom az országot

Sziasztok
Németországi hétvégére keresek vállalkozo kedvű utitárs leányzót
Privátban
Németországi hétvégére keresek vállalkozo kedvű utitárs leányzót
Privátban
Szolnok-Budapest között valaki ma délután?
wyetheldar@gmail.com
wyetheldar@gmail.com
Vasárnap (05.17) kora délután megyek Bp-ről siófokra.
Kis kitérő sem gond. Hölgyet szívesen elviszek.
Privátban a többit.
Kis kitérő sem gond. Hölgyet szívesen elviszek.
Privátban a többit.
Ma este valaki el tudna vinni Bp.-re?
Hétvégére keresek lányt vagy párt , 26 éves igényes srác vagyok , utazni tudok helyem van , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon , ide várom az üziket , departed1988@indamail.hu
14.én csütörtökön siófokról jövök bp-re. Szívesen elhozlak. A késő délutáni esti órákban.
Győr moson megyében várom diszkrét pasi jelentkezését kedveled a dagi nőket csak autóban vagy szabadban anyagi támogatást kérek
Ma este indulok Németországból Magyarországra.
)) adatlapomon hogy kit keresek
)

Győr moson megyében várom diszkrét pasi jelentkezését kedveled a dagi nőket csak autóban vagy szabadban anyagi támogatást kérek