Pénteken Szarvas, Békéscsaba fele szopnék és kiverném, és még talán más is smile
lisaxx kukac freemail.hu
lisaxx kukac freemail.hu

Holnap délelőtt Budapest-Mezőkövesd úrvonalon szívesen venném egy hölgy társaságát!
Továbbra is utitársat keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 04. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 04. csütörtök 10:50

Törölt felhasználó (913314)

Sziasztok, holnap kora délután Bp- Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza útvonalon Párt vagy Hölgyet szívesen elvinnék.
Sziasztok, holnap kora délután Bp- Miskolc-Debrecen-Nyíregyháza útvonalon Párt vagy Hölgyet szívesen elvinnék.
tengerparti nyaraláshoz keresek hölgyet
mindent állok csak érezzük jól magunkat .
válaszokat privátban . köszi

válaszokat privátban . köszi
Helló!
06.15-én reggel 7 kor indul Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
06.15-én reggel 7 kor indul Békéscsabáról Kecskemét irányába. Hölgyek jelentkezését várom!
Sziasztok.
Jövő hét Pénteken (Június 12) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Június 23 kedd este, hazafelé 1 kifelé 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Jövő hét Pénteken (Június 12) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Június 23 kedd este, hazafelé 1 kifelé 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Júni 12 kora délelőtti indulással keresek útitársat Pestről a Velencei tóra.
Júni 15 fél 1kor pedig Pestről a Balaton dél nyugati végig bárhova.
Júni 15 fél 1kor pedig Pestről a Balaton dél nyugati végig bárhova.
Holnap pécsről pest irányába utazom délelőtt utitársat keresek.
Sziasztok !
Ma dél körül valaki Siófokról Pécsre ??
Késő délután jönnék vissza
mind a két irányba keresek útitársat
Ma dél körül valaki Siófokról Pécsre ??
Késő délután jönnék vissza

Vasárnap késő du nagykanizsáról egerszegre tartok! várom útitársam!!!!!
Vasárnap késő du zeg- Nk közt ismerkednék!!!!
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
jun 4-én pécsről utitársat keresek budapest irányában. Lehet pár vagy csaj.
Május 28-án csütörtökön reggel megyek Pécsről Pestre és du. vissza. Szívesen elvinnék nőt, párt.
Sziasztok! Jún.3-án Reggel Szegedről Pestre megyek.Lányokat,párokat szívesen elviszek!
Sziasztok.23 éves pasi vagyok hölgyet keresek titkos kapcsolat céljából.
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
sziasztok
Balaton fenyves ,Fonyód és BUDAPEST közötti útvonalon haladok ,szívesen felveszek vagy meglátogatok valakit.
De naaagyon.
puszi
Balaton fenyves ,Fonyód és BUDAPEST közötti útvonalon haladok ,szívesen felveszek vagy meglátogatok valakit.
De naaagyon.
puszi
holnap reggel megyek miskolcra lány hölgy?ne buszocskáz szerencsig.délután jövök haza