es hova mennenk szivesen elkiserlek olyan szexehesen hogy menekulni fogsz tollem haha
ha neked jo ird meg hol mikor es megyunk
ha neked jo ird meg hol mikor es megyunk
Nyiregyhaza -kisvarda 22 utan ingyen fuvar?ezen a heten
Sziasztok! Holnap (08.25.) keresek HETERO szexéhes utitárs(ak)at Szeged - Budapest - Szeged útvonalon. Több infó privát üzenetben!

Biszex párt keresek, mindhárom fél örömére.
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Minden finomat kipróbálnék.
Akár autós kalandba is benne vagyok.
Valamint spermát kedvelő lányt keresek, akár támogatásért cserébe
zsibbados@gmail.com
Holnap Debrecen -Nyiregyháza között autózgatok esetleg valaki aki unatkozik

Két jóképű, 30 as éveiben járó üzletember keres bevállalós, csinos barátnőpárost Horvátországi nyaraláshoz. All inclusive Aug 30- Szept 03 smile ) ! Fényképes bemutatkozást az alábbi emailcímre várunk: exkluzivnyarals2014@freemail.hu
Sziasztok!
Holnap délelőtt van egy kis dogom Nyíregyházán,bárkit szívesen viszek-hozok Debiből.
Holnap délelőtt van egy kis dogom Nyíregyházán,bárkit szívesen viszek-hozok Debiből.
Sziasztok ! Hétfőn mennék valamikor Pécsről Budapestre, van valaki aki csatlakozna ? Vagy valahol megvendégelne egy kv-bal ??

Sziasztok!
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...). Autóm van, utazni tudok.... De más mellé is szívesen beülnék.
Sok szabadidőm kellemes eltöltéséhez keresem hosszú távra baranyai partneremet, esetleg partnereimet (max 2-3 fő egyszerre, gang, gloryhole, stb...). Autóm van, utazni tudok.... De más mellé is szívesen beülnék.
Sziasztok szegedi megbizható diszkrét pasi vagyok keresek hölgyeket párokat akár hosszú távú szexkapcsolatra utazni is tudok autóm van távolság sem gond nézzétek az adatlapomat imélre tudok képet küldeni keresetek szép napot
Sziasztok holnap megyek délkőrűl fehér várra fi lány?
Sziasztok
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
A jövő héten balatonakaratyán leszek vitorláson Hölgyet, barátnőket, párokat keresek utitársnak nudi, szex, és ami jólesik( garo30freemail)
24-én hétfőn reggel megyek Lengyelországból Németországba. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek. Egyeztetés e-mailben.
Naponta járok Eger Salgótarján között párhoz v hölgyhöz csatlakoznék
Sziasztok!
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Volna kedve csatlakozni valakinek hozzám jövő héten?
Veszprém-Győr-Budapest-Székesfehérvár vonalon?
Ma délután valaki Bp - Pécs útvonalon ? =)
Sziasztok! Barátnőmet szeretném meglátogatni,Szolnokon vagyok a héten , ő meg Kecskeméttől kb 50-70 km re, ha valaki komolyan gondolja és normális nem szemtelen,és nem nyomulós na meg ápolt,akkor ha felvesz autóval Szolnokon, felesbe a benyó és cserébe közösen megcumiztatjuk a drágámat autódban! és vissza Szolnokra ! Holnap este megfelelő lenne! privibe írjatok,,,,köszi ui:nem bírom ki nélküle!

Csütörtök reggel, 7:47kor Kecskemétről induló Budapestre tartó vonaton keresném társaságom!
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom
Sziasztok, ma este indulok Szolnok Nagykata, Budapest, Tatabanya, Becs, Linz (es vissza) utvonal.valaki beszáll?