Vasárnap reggel megyek Kecskeméten keresztül Szarvasra. Van olyan nő, aki pont arra mennem a kocsimmal szopásért cserébe?
Szombat kora délután Buda/Budapest - Kaposvár ,hölgy társaságát élvezném

vasárnap vinnék nudizni szopni szeretö nőt kaposvárról balatonberénybe ,privi
Heti 3-4 alkalommal Veszprémből-Pestre járok/fehérvárnak/Hölgyet vinnék orálért cserébe.38 éves vagyok,sportos!
Vasárnap útazom Salzburg-Pécs útvonalon szívesen látok útitársakat,hölgyek,párok egy kis hancurozással egybekötött útazás?
szopásért vinnék pénteken nőt kaposvárról pécsre. 39 éves pasi
Heves-nògrád megye viszonylatban minden nap oda-vissza hölgyeknek fuvar ingyen kis erotikáèrt cserèbe :p
Baja Szeged útvonalon, lányok, párok?! Ma..
Ma este valakit szívesen elvinnék Kiskunhalas-Baja-Pécs vonalon...

Sziasztok Pápa, Ajka . Celldömölk, veszprém, csorna.környékén keresek hölgyet vagy párt. Finomságra..fotózásra stb
Tapolca székesfehérvár vonaton valaki?
Sziasztok! Ma délelőtt valaki Győrből Sopronba, vagy vissza! Kitérő is belefér!
HOLNAP KAPOSVÁRRÓL MEGYEK A BALATON PARTRA CSAJ SZOPHATNA ÚTKÖZBEN. 39 ÉVES PASI
Szombaton Kecskemétről utazok Budapesten keresztül-Nyiregyházára,hölgyeket párokat szivessen elviszek.
Sokat autózom az országban, főleg kelet m o. Illetve bp környékén is,bevállalos párt, hölgyet szivesen vinnék...
Sziasztok!
Péntek délután (09.04.) Gödöllőről megyek Balatonboglár mellé motoros találkozóra, vasárnap délután jövök vissza.
Szállás, kaja megoldott.
Szombaton és vasárnap vannak programok, illetve lesz csoportos motorozás is.
Keresek olyan hölgy utast, aki szívesen töltené a hétvégét a fenti programokkal és a megadott útvonal környékéről tudna becsatlakozni hozzám.
Normális 35+ os pasi vagyok, kultúrált motorvezetéssel.
(Lehetőleg olyan jelentkezését várom, akik azért ült már túramotoron!)
Péntek délután (09.04.) Gödöllőről megyek Balatonboglár mellé motoros találkozóra, vasárnap délután jövök vissza.
Szállás, kaja megoldott.
Szombaton és vasárnap vannak programok, illetve lesz csoportos motorozás is.
Keresek olyan hölgy utast, aki szívesen töltené a hétvégét a fenti programokkal és a megadott útvonal környékéről tudna becsatlakozni hozzám.
Normális 35+ os pasi vagyok, kultúrált motorvezetéssel.
(Lehetőleg olyan jelentkezését várom, akik azért ült már túramotoron!)
Ma peströl székesfehérvárra 15 ora körül .lányt vagy bi fiut szivesen el vinnék .ut közben bármi megtörténhet ha akarod.
Most 6-án Székesfehérvár Siófok! Hölgyek valaki???

Valaki most délután BP - Pécs utvonalon ? akár teljes úton, akár csak egy szakaszon, vagy csak kitérek valahova

Szept.5-én Budapest- Balatonfenyves útvonalon lányt, párt vinnék!