23 éves sportos alkató 185 magas srác vagyok és kellemes időtöltésre keresek lány/hölgy tagot

Hello hölgyek, párok!lenne kedve vkinek még őszi budai kerékpározáshoz egy kis huncutkodással?

Dunaújvárosból indulok vissza Bp-re 18órakor, valaki velem tart?
Sziasztok.Budapest-Mezőkövesd útvonalon,hölggyel ismerkednék!
Sziasztok Holnap megyek Budapestre 4ker be és onnét vissza Pápa-Győr-Tatabánya -Bp. majd vissza.. valaki?
A jövő hétre keresek egy csinos, vékonyabb, nőies alkatú, szexet szerető (és csinálni is akaró), lehetőleg szolnoki hölgyet max. 45 éves korig, aki vállalná, hogy október 12-16 között eljön velem Hajdúszoboszlóra 6 nap / 5 éjszakás, félpanziós üdülésre (a szállást és az ellátást én állom)!
A jelentkezési lehetőség csak rövid ideig áll fenn!
Jelentkezés / érdeklődés esetén fotót kérek (arc és egész alak is) - anélkül nem aktuális, és valós mobilos elérhetőséget is, amin felhívhatlak, hogy megbeszéljünk ezt-azt! Örülnék, ha leírnád tömören (de nem két szóban), mire vagy hajlandó részleteiben az együtt eltöltendő pár nap (és éjszakák) alatt! Kérlek, hogy írd le még feltétlenül, amit még tudnom kell rólad, hogy Te legyél a befutó!
A diszkréció adott és elvárt, és fő a bizalom!
Nem vagyok képgyűjtő, de szeretnék én választani és dönteni, kivel megyek és kit viszek el!
A kiválasztott hölgyet időben megkeresem írásban és mobilon is!
Nos, van jelentkező hölgy?
A jelentkezési lehetőség csak rövid ideig áll fenn!
Jelentkezés / érdeklődés esetén fotót kérek (arc és egész alak is) - anélkül nem aktuális, és valós mobilos elérhetőséget is, amin felhívhatlak, hogy megbeszéljünk ezt-azt! Örülnék, ha leírnád tömören (de nem két szóban), mire vagy hajlandó részleteiben az együtt eltöltendő pár nap (és éjszakák) alatt! Kérlek, hogy írd le még feltétlenül, amit még tudnom kell rólad, hogy Te legyél a befutó!
A diszkréció adott és elvárt, és fő a bizalom!
Nem vagyok képgyűjtő, de szeretnék én választani és dönteni, kivel megyek és kit viszek el!
A kiválasztott hölgyet időben megkeresem írásban és mobilon is!
Nos, van jelentkező hölgy?
Holnap Nyiregyről indulok Győrbe ,aki szeretne utazni irjon privibe,hölgyek párok előnyben.
szauna,gőzfürdő
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 10. 01. csütörtök 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 10. 01. csütörtök 21:05

Törölt felhasználó (1138642)

Pénteken Veszprém-Székesfehérvár-Budapest útvonalra hölgy?
Sziasztok 10. én szombaton DL be megyünk Győrből párt keresünk aki velünk tartana
Sziasztok!
Holnap Kaposvár-Siófok útvonalon elvinnék lányt,párt,fiút!!
Holnap Kaposvár-Siófok útvonalon elvinnék lányt,párt,fiút!!
Sex partnerem keresem Nyírbátor és környékéről . 25 éves vékony testalkatu igényes férfi vagyok. pjtipp544@gmail.com
Sziasztok 10. én szombaton DL be megyünk Győrből párt keresünk aki velünk tartana
Sziasztok!
Különleges helyeket keresünk..kisbusz,lakó autó,stb..várjuk az ötleteket és a felajánlásokat
Különleges helyeket keresünk..kisbusz,lakó autó,stb..várjuk az ötleteket és a felajánlásokat

Pénteken Veszprém-Székesfehérvár-Budapest útvonalra hölgy?
Holgyet vagy part keresek akik szolnok jaszbereny kozt utaznak es egy jo kis szexkalandot keresnek csak olyanok irjanak akik komolyan is gondoljaj
Sziasztok! Szerdán reggel megyek BP-ről Szegedre, napközben ott leszek a környékn, délután vissza BP-re. Útközben vagy a környéken szívesen meglátogatnék hölgyet, párt, vagy utazhattok is velem. Jelentkezni privátban.
Sziasztok!
Holnap délután Budapesten, késő délután Pest -mezőkövesd útvonalon, Férjes asszonyt, singli hölgyet, párt keresnék, esetleg útitárs is lehet
)
Holnap délután Budapesten, késő délután Pest -mezőkövesd útvonalon, Férjes asszonyt, singli hölgyet, párt keresnék, esetleg útitárs is lehet

30. án megyek b.pestről Szegedre 5-ös út.
Apróbb módosításokban benne vagyok az útvonalat illetően.
Utitársat keresnék hölgy,hölgyek, párok jelentkezését várom.
Apróbb módosításokban benne vagyok az útvonalat illetően.
Utitársat keresnék hölgy,hölgyek, párok jelentkezését várom.