Szia LÁNYOK.PÁROK!
jan 17 én miskolc-budapest-tatabánya útvonalon ha jó hangulatba szeretnél utazni írj
jan 17 én miskolc-budapest-tatabánya útvonalon ha jó hangulatba szeretnél utazni írj
Sziasztok! jan.21-én kora délelőtt indulunk Bp.-ről Békéscsaba irányába. Szívesen viszünk el...amennyiben belevaló lány,vagy pár vagytok

Január 15-én Nyíregyháza közléből Budapestre elvinnélek, én bi női rucis vagyok.
Sziasztok
Január 22-én Siófok-Budapest útvonal!!
Szívesen vinnék magammal valakit!34 éves biszex pasi vagyok!!
Január 22-én Siófok-Budapest útvonal!!
Szívesen vinnék magammal valakit!34 éves biszex pasi vagyok!!
Sziasztok, gondoltam időben írok, hátha akad útitársam. Január 15-én utaznék Budapestre, -Szabolcsból az M3
-as autópályán. Nyíregyháza környékén felvennék olyan személyt aki elkísérne. Én női rucis, uni, bi vagyok, aki útközben akár többször is szopna, illetve meg is dughatnál, természetesen szexiruciban lennék.
-as autópályán. Nyíregyháza környékén felvennék olyan személyt aki elkísérne. Én női rucis, uni, bi vagyok, aki útközben akár többször is szopna, illetve meg is dughatnál, természetesen szexiruciban lennék.
jo megjelenesu, diszkret 24eves 187cm 74kg sulyu sportolo miskolci srac keres not, holgyet, part hosszu illetve alkalmi kapcsolatra is, akar anyagi tamogatast is nyujthatok! Borsog megye vagy a kozeleben
Hetero alapon erdekel kizarolag
Kocsim van, utazni tudok, helyet tudok biztositani.
Kepet tudunk cserelni, tudunk skypeolni, talallkozhatunk is!
Varom a leveleket es meg tudunk beszelni mindent
Hetero alapon erdekel kizarolag
Kocsim van, utazni tudok, helyet tudok biztositani.
Kepet tudunk cserelni, tudunk skypeolni, talallkozhatunk is!
Varom a leveleket es meg tudunk beszelni mindent
Senki nem akar utazni ?
(Ez egy válasz gerisso üzenetére (2015. 12. 27. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 27. vasárnap 20:05

Jan 3 Győrből autózom Budapestre,szivessen látok bi párokat hölgyeket sötétitett egyterümbe,bármi jóra

helo buzi vagyok kellek
30án bocs
sziasztok 3án pécs békéscsaba szexi utitárs aki baszna fiu is lehetsz
hello dez.31en utazom Becsből Szeged fele. keresek nőt vagy part aki utkőzben is meg alna. skypom camsex853
Jan 3 Győrből autózom Budapestre,szivessen látok bi párokat hölgyeket sötétitett egyterümbe,bármi jóra

Sziasztok ! Hétfőn a déli órákban megyek autóval Pécsről Budapestre.
Szívesen vinnék valakit, akár végig akár csak egy szakaszon, vagy megállnék valahol =)
Szívesen vinnék valakit, akár végig akár csak egy szakaszon, vagy megállnék valahol =)
Sziasztok!
2016. januári hajóútra keresem popószexkedvelő hölgy társaságát.
4-es és 6-os úton a napokban, csak fuvart tudok ajánlani. Érdeklődj priviben.
Hölgyet keresek holnapra Békéscsabán autos kalandra!!!Anyagi támogatás megoldható.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Szeghalom Békéscsaba vonalon???????????
Email:szexyboy23@gmail.hu
Szeghalom Békéscsaba vonalon???????????
Járok haza ( MAgyarország - Ausztira ) Wels-Graz - bécs -Bp -Dunaújváros ) keresek csinos sexéhes utitárast
Sziasztok!
Elsősorban tapasztalatlan ( esetleg szűz ) diáklány albérletét támogatnám laza diszkrét szexkapcsolat fejében .
Egyéb lehetőség is érdekel
Egyéb lehetőség is érdekel

Holnap Mátészalkáról Debrecenbe utazok szivessen fogadok utitársat.