Sziasztok!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?
Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!
Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
Hétfőn, Veszprém-Debrecen útvonalon ki csatlakozna hozzám?

Még aznap jövök is vissza!
Olyanok is bátran írhatnak, akik Debrecenből látogatnának a Dunántúlra. Esetleg Budapest-Budapest...stb.
Vasárnap estig várok üzeneteket, 18-46 éves korig, kizárólag nőktől!

Részleteket szintén üzenetben, vagy e-mailben!
November 7-n, hétfő reggel Budapest - Győr útvonalon, illetve kora délután Győr-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t
November 8-n, kedd reggel Budapest - Debrecen útvonalon, illetve kora délután Debrecen-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t
November 9-n, szerda délelőtt Budapest - Szolnok útvonalon, illetve délután Szolnok-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t
Jelentkezni Vasárnap este 8-ig privát üzenetben lehet

November 8-n, kedd reggel Budapest - Debrecen útvonalon, illetve kora délután Debrecen-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t

November 9-n, szerda délelőtt Budapest - Szolnok útvonalon, illetve délután Szolnok-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t

Jelentkezni Vasárnap este 8-ig privát üzenetben lehet

11. hó 12 -én (szombaton) autóval megyek Monor-Debrecen (4-es út) Ha valakit érdekel írjon.
November 2-n, szerda reggel Budapest - Debrecen útvonalon, illetve kora délután Debrecen-Budapest útvonalon szívesen viszek hölgye(ke)t
Jelentkezni kedd este 8-ig privát üzenetben lehet

Lenne hölgy, aki ma este vagy holnap délelőtti órákban Dunaújváros felé tartana és lenne kedve kellemes társasághoz az út során?
tyyym000@gmail.com
tyyym000@gmail.com
Sziasztok, holnap reggel Székesfehérvár-Pécs útvonalon valaki?
Délután vissza is jövök Pécs -Székesfehérvár vonalon...
Ha érdekel privátban jelentkezz...
Délután vissza is jövök Pécs -Székesfehérvár vonalon...
Ha érdekel privátban jelentkezz...
Vasárnap utazik valaki Budapestről Pécsre?
Bp és veszprém ma délután ,vagy este veszprémből Bp re ?? vki ? hölgyek ?
Sziasztok,
Holnap este indulok Sopronból Keszthelyre útközben találkoznék 18-40 ig Nővel,lánnyal.
Akit érdekel irjon privátba.
Holnap este indulok Sopronból Keszthelyre útközben találkoznék 18-40 ig Nővel,lánnyal.
Akit érdekel irjon privátba.
Sziasztok !
Mára keresem szexéhes útitársaim Törökbálintról indulok
Zalaegerszeg re tartok, majd vissza !
Mára keresem szexéhes útitársaim Törökbálintról indulok
Zalaegerszeg re tartok, majd vissza !
sziasztok
most índulok Budapestről Balatonfenyvesre,délután meg vissza .
Ha valaki jönne vagy útközben meg látogathatnám az nagyon jó lenne.
Gyors reakciókat kérnék 9-10 között indulnék. minden lehetőség érdekel privizz.
pussz Gyuri
most índulok Budapestről Balatonfenyvesre,délután meg vissza .
Ha valaki jönne vagy útközben meg látogathatnám az nagyon jó lenne.
Gyors reakciókat kérnék 9-10 között indulnék. minden lehetőség érdekel privizz.
pussz Gyuri
Kedd este indulok Linzből Budapestre ki tartana velem?
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék hölgyhöz vagy párhoz, kor nem számít, csak ápoltság, utazni tudok, mert mindig úton vagyok.
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives, képemhez ha kérded, megadom a hozzáférést
Minden jóba benne vagyok, legjobban szájjal, nyelvel kényeztetni.
ha érdekelnélek privátba írj légyszives, képemhez ha kérded, megadom a hozzáférést

Vác - Győr útvonalon keresek partnert, partnereket. Minden jóban benne vagyok. pd8501@gmail.com
Hétfőn reggel indulok Németországba, az út élvezetesebbé varázsolására keresek lányt, Hölgyet.
Lányok, Hölgyek párok hétfőm reggel utazok Regensburgba indulás Vácról. Privátban várom az érdeklődő, érdeklődők jelentkezését.
Hétfőn 10. hó 17. - én Vác Németország útvonalon lány, Hölgy ?
Sziasztok hölgyek anyukák.Pénteken délben utazom Schwechatból Tiszaújvárosba.Szívesen elviszlek bármeik városba ami útba esik.További szép napot hölgyek.06-30-4735560.
10.hó 17. én Vác, Budapest, Győr útvonalon Hölgyet vinnék magammal. Privát üzenetet írj.
Sziasztok Két 40-es pasi Tatabánya környékén érdekel valakit?