Sziasztok!
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Taxis Bpi.-i srác ingyen szállítok hölgyet vagy párt Bp-en. Fizetés természetben!
Sziasztok holnap egész nap és este is párt vagy lányt fuvaroznék. Törökbálint,Diósd,Érd környékén
Autóval és viszonylagos szabadidővel rendelkező normális férfi vagyok aki kalandot keres elsősorban Pesten. Üzenetben várom a hasonló gondolatokat smile
Holnap Püspökladány Szeghalom vonalon valai esetleg?
Sziasztok! Csütörtökön délután vagy estefelé Pécs - Budapest útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt.
Sziasztok. 22 éves,sportos,debreceni biszex srác vagyok. Keresek férfiakat,párokat együttlétre. Diszkréció,ápoltság adott s elvárt! akit érdeklem,írjon.
Dec 27-30 között Lengyelország(Zakopane)Sielés,szánkó téli programra keresünk társakat(lány pasi,pár személyében!),természetesen a szex sem marad ki! Szilveszterre programot keresünk!! Puszi.Nudilány
Kedden (ma
) este fuvaroznék Budapestről pest megyébe hölgy utitársat! Priviben várlak

Hétfőn Siófok-Szkfv-Bp-Szkfv útvonalon hölgy utast keresek.
December 23 -án délelőtt utazom Albertirsa -Debrecen (4-es út) valakit közben leszopnék, vagy szoptatnék.
Sziasztok holnap(szombat) Szolnokrol megyek Miskolcra 19:00-után ha esetleg arra tart valaki
Szia!
Vácon leszek Január 5-6-7.-én.Ha gondoljátok (Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2016. 12. 09. péntek 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 09. péntek 04:53
Vácon leszek Január 5-6-7.-én.Ha gondoljátok (Ez egy válasz Dawszi üzenetére (2016. 12. 09. péntek 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Urat keresünk aki szeretne 3.-nak csatlakozni hozzánk! Részleteket privátban megbeszéljük!
Sziasztok! 11.30-h indulok Veszprémböl Ajkára. Valaki?
ma 9 órai indulással Celldömölk Sárvár Vasvár utvonalon megyek Zalaegerszegre. Délután 1 óra felé vissza közlekedek.
Valaki esetleg társulna? férfi , nő pár?????
Valaki esetleg társulna? férfi , nő pár?????
December 22 - én Baja - Kecskemét útvonalon kihez társulhatnék be?

Ma Szegedről pestre rávalo csaj ?19 start

Sziasztok
Győr környékéről van valaki ?
Skype badillos.irsay_1

December 23-án (péntek) Megyek autóval Monor-Debrecen ha kedved van, gyere velem, vagy útközben meglátogatlak. Közben szopnék vagy szopatnék.
Írjatok meg hogy mikor menjetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 07. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 07. szerda 21:20
Törölt felhasználó (1278532)

Sziasztok. Megy valaki a napokban Bp ről Miskoc fele?