Sziasztok.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt esetleg. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
Pénteken pécs-veszprém útvonalon szívesen elviszek hölgyet vagy párt esetleg. Ha valakinek érdekes lehet a dolog akkor kérem jelezzétek.
A Glory költözés miatt bezárt!
Budapest-Eger útvonalon, ha szeretne velem utazni hetero hölgy/ek, lány/ok vagy pár, hogy egy kis erotikával szinesítsük az utat (a hétvégét), akkor szivesen lennék a sofőrjük és szexszuális játékszerük. Ha dolgod nincs is arrafelé és csak a kaland érdekel, arra is alkalmas hétvégi alternatívát tudok ajánlani. Hamarosan indulok és ki is vagyok eléggé éhezve most egy kis felelőtlen kalandozásra, ahoz, hogy biztosítsam a csatlakozni vágyókat a jó "hangulatról". Szóval, valaki(k) biztosan kiélvezhetik majd a hétvégén a kéjre éhes ösztöneimet....
Sziasztok, ma kora este indulok Németország irányába! Szívesen vinnék nő utast szimplán, hogy nem mejek egyedül!
Hello hölgyek,asszonyok,lányok
Holnap Pénteken esetleg szombaton ha leápolsz ,akkor elviszlek .
vagy akár menetközben....
Holnap Pénteken esetleg szombaton ha leápolsz ,akkor elviszlek .
vagy akár menetközben....

Elso iet irtam ki meg
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szoktak ilyen hirdetésre jelentkezni?
(Ez egy válasz jópasi24 üzenetére (2017. 01. 18. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Na ma 18 fele indulok. Tenyleg senki?
Na holnap senki??????
Sziasztok! Szerdán indulok Szegedről (18:30 fele) Debrecenbe, 47es Főúton, útközben kalandoznék
üzenetben jelentkezzetek.

Keszthely - Budapest vonalon valaki csatlakozna? Hölgy, Pár? Minden megoldás érdekel

Holnap Passau Linz Hegyeshalom Budapest Miskolc útvonalon szívesen venném lány vagy pár társaságát
Győrből holnap Pestre
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre Bp és Pest megye keleti részéről. Az adatlapomon ŕeszletes bemutatkozást találtok.
Szombaton délelőt szolnok-bp vasútvonalon högy esetleg?
Sziasztok!
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
30 éves sportos pasi vagyok, aki szexpartnereket keres Kaposvár-Nagyatád-Csurgó-Nagykanizsa térségében!!
Keressetek bátran.
barmire07@citromail.hu
Taxis Bpi.-i srác ingyen szállítok hölgyet vagy párt Bp-en. Fizetés természetben!
Sziasztok holnap egész nap és este is párt vagy lányt fuvaroznék. Törökbálint,Diósd,Érd környékén
Autóval és viszonylagos szabadidővel rendelkező normális férfi vagyok aki kalandot keres elsősorban Pesten. Üzenetben várom a hasonló gondolatokat smile
Holnap Püspökladány Szeghalom vonalon valai esetleg?