Sziasztok!
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Mélytoroku lányt esetleg lelkes fiúkát keresek bp. Győr útvonalon. Nagy adag ondóval jutalmazlak. Időben rugalmas vagyok a mai nap.
Hétfőn délután Kecskemét Kalocsa útvonalon hölgyet fuvaroznek.
Sziasztok. Ma delután megyek Bp-Pécs útvonalon. Van hölgy vagy pár, aki csatlakozna, vagy meglátogathatnám?
Szerda napközben Budapest-Komárom útvonalon keresek partnereket közös masztira, franciára, autós kalandra!
Sziasztok ma indulok Debrecen Praga utvonalon szivesen elviszek egy not,part ?
nöt párt asszonyokat keresek utazni tudok levélbe irjatok köszi
holnap megyek nyiregyen keresztül Debrecenbe lányok párok valakinek van kedve jönni??

Feb25.én de Budapest -Pécs Csajt vinnék
Sziasztok!!
En egy fiatal srac vagyok, keresek lanyokat, holgyeket, parokat. Kepeket privatban!
kokaska @ citrom ail.hu
En egy fiatal srac vagyok, keresek lanyokat, holgyeket, parokat. Kepeket privatban!
kokaska @ citrom ail.hu
02.14-én kedden,13 órakor Budapestről,megyek Szegedre,majd kora este vissza...
Hölgyet szívesen el viszek,némi erotikáért cserében...
Levelet privátban várom...
Hölgyet szívesen el viszek,némi erotikáért cserében...
Levelet privátban várom...
Holnap azaz vasárnap délután/este Celldömölk - Sárvár - Sopron - Bécs útvonalon valaki?
12-én vasárnap reggel Budapest - Pécs, este Pécs-Budapest vonalon közlekedek. Szívesen viszek hölgyet vagy párt.
Hölgyeim? Egy kis autós kaland? Xbox 360 ajándékba!!!!!!!!!

Sziasztok! Szerdai napon valaki? Szeged debrecen tavolsag. 47 es fouton. Utkozben kalandoznék
levelet irjatok

Kinek lenne kedve ma reggel egy teljesen kezdö 23éves bi fiuval találkozni? Nagyon sok mindent kiprobálnék! Bp.-en!? Hely kell! smile Csak akkor ha tényleg taliznál!
Kinek lenne kedve ma reggel egy teljesen kezdö 23éves bi fiuval találkozni? Nagyon sok mindent kiprobálnék! Bp.-en!? Hely kell! smile Csak akkor ha tényleg taliznál!
02.14.-én 13 órakor indulok Budapestről-Szegedre autóval,majd kora délután vissza Budapestre...
Hölgyet szívesen vinnék egy kis kedvességért cserében......csak szimpátia alapon.
Leveledet privátban várom...
Hölgyet szívesen vinnék egy kis kedvességért cserében......csak szimpátia alapon.
Leveledet privátban várom...
Szokot valaki Szerencs és Sárospatak köszt járni? irjon privit.
Sziasztok. Ma délelőtt indulok veszprémből pécsre. Ha valaki velem tartana jelezze nyugodtan. Párokat, hölgyeket szívesen elviszek.