A heten kecel kozeleben valaki??? Keressetek
győr ipartelep most szopatnék, vagy 17 körül budaörs bevásárlóközpont
Hello. Sportos, 22 éves, debreceni pasi vagyok. Fiukat keresek diszkrét,igényes szexre. Akit érdeklem írjon.
Sziasztok , holnap reggel szexéhes hölgy utast szívesen felvennék : Tatabánya -Szeged irányba haladok oda - vissza .
Győrből valaki Budapestre kb 30 perc múlva

Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek
Csatlakoznék Március 4-én úgy hajnal 1-2 órától valakihez aki Bécsből tart Budapestre vagy Dombóvár felé!
Tele vagyok csajok....fiatal fiúk. Van értelme itt keresni?
Ma délután ki szop le egy kemény faszt? Sok ondó a jutalom. Bp Győr között jo vagyok.
Sziasztok. Szombaton irány Sárvár. Szivesen ismerkedem,barátkozom nemtől,kortól függetlenül. Tatáról indulok, akár el is vihetlek.
Kedden reggel indulok Kecskemétrôl Szekszárdra valaki velem tart?
Sziasztok!
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Kb. 21.00-h indulók Herendröl Budapestre. Vakit érdekele?
Mélytoroku lányt esetleg lelkes fiúkát keresek bp. Győr útvonalon. Nagy adag ondóval jutalmazlak. Időben rugalmas vagyok a mai nap.
Hétfőn délután Kecskemét Kalocsa útvonalon hölgyet fuvaroznek.
Sziasztok. Ma delután megyek Bp-Pécs útvonalon. Van hölgy vagy pár, aki csatlakozna, vagy meglátogathatnám?
Szerda napközben Budapest-Komárom útvonalon keresek partnereket közös masztira, franciára, autós kalandra!
Sziasztok ma indulok Debrecen Praga utvonalon szivesen elviszek egy not,part ?
nöt párt asszonyokat keresek utazni tudok levélbe irjatok köszi
holnap megyek nyiregyen keresztül Debrecenbe lányok párok valakinek van kedve jönni??

Feb25.én de Budapest -Pécs Csajt vinnék