Senki nem szeretne velem lengyelbe jönni?
Tnya környékén átutazó vastag farokkal?szopnék autóban,üzenet,ha érdekel!!
Sziasztok. 29.-én,azaz holnap este 19:00-kor indulok Szombathelyről Lengyelországba,és 30.-án éjjszaka,esetleg ha csúszás van 31. reggel érkezem vissza. Utitársam keresem,akivel ha szimpátia megvan a pihenő időt kellemesen eltöltenénk,vagy egy jó kirándulást tehetünk. Kizárólag hölgyek jelentkezsét várom. Nem harapok,csak ha neked is jól esik...
Válaszokat privátban kérem.

Kedden vastag farkú kamionos vagy tbánya környékén átutazó??szopnék autóban,üzenet akit érdekel
Üdv!Holnap de. órákban indulok Balatonföldvárra,majd vissza Pestre.Ápolt lány-nő illetve pár társaságát örömmel venném.
Sziasztok!
Pénteken jövök haza Stuttgartból,Budapestre.
Van szabad helyem.Egy kis természetbeni juttatásért,szívesen elviszlek...
Pénteken jövök haza Stuttgartból,Budapestre.
Van szabad helyem.Egy kis természetbeni juttatásért,szívesen elviszlek...
Sziasztok! Ma éjjel Győrből indulok Ausztriába Szombathely Hartberg Graz Klagenfurt villach - on keresztül. Ha valaki jönne azt jelezze üzenetben. Zoli
Ma este megyek a Balatonra, csak lenézek, iszok valamit és jövök haza, valaki velem tart?
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok!
holnap du...2 óra körül lányt nőt asszony szívesen elviszek Miskolc-Budapest útvonalon
privátba üzenj
éjfél körül leszek megint fent!
holnap du...2 óra körül lányt nőt asszony szívesen elviszek Miskolc-Budapest útvonalon

privátba üzenj

szegedig nem jöttök le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 10. 20. hétfő 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 20. hétfő 06:00
Törölt felhasználó (762066)
VIP

Ezen a héten szerdán -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
Pécsről ma dél környékén indulok Szegedre esetleg lenne kedve valakinek csatlakozni??,70/4664029
Pénteken Salzburgból jövök Magyarországra, ha valakit érdekel szívesen elvinném, utazhatnánk együtt.
Sziasztok ma valaki Kiskuhalas-Pécs-Barcs felle .szivesen elviném indulás délután.06307736742
holnap dél Budapest - szekszárd, majd délután onnan vissza ???
vki ?? vagy utkozben??,
vki ?? vagy utkozben??,
Holnap /kedd/ Zalaegerszeg - Budapest- Zalaegerszeg útvonalon keresek szexéhes útitársat.
Ezen a héten szerdán -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
Hölgyeim!Holnap reggel Budapestre valaki?