Heti rendszerességgel járok ausztriába Celldömölk - Sárvár - Sopron - Bécs útvonalon...
Ha valakit érdekel írjon privit.
Ha valakit érdekel írjon privit.
15.01.09. pénteken de 10 órakor Monorról - Ceglédre megyek autóval. Fiút magammal vinnék, vagy útközben akár a környéken felkeresnék.
Sziasztok meggy valaki Miskolc-rol Bp-re január kilencedikén???????????
Gyulára jön valaki szóljon és élvezzen egy nagyot nekem velem
Sziasztok! Ma este utazok Gyöngyös felől Budapestre, hölgyek párok, társaságát keresem!
Sziasztok. Ma utazok Pestre autóval Baja-Budapest között ismerkednék párral-hölggyel. Utasom is lehetsz... Privátot írjatok..
Sziasztok ! Holnap délután 18:00 körül mennék Pécsről Budapestre, ha valakinek van kedve velemjöhet =)
Ma este Körmend-Veszprém között valaki? Elvihetlek,ha jönnél.
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok! Holnap délután, 17-18 óra körül indulok Budapestről az M3 on Eger felé! Szívesen elvinnék valakit! Hölgyek pàrok? Kedves, kulturált férfi vagyok!
Sziasztok! Ma este 18-19 körül, Gyöngyös felől Pestre utazok, szivesen fuvarozok, hölgyeket, pàrokat! Nagy egyterűm van kényelmes hàtsó ülésekkel, ott elszórakozhattok!
Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!! Kópháza-Bécs naponta!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!! Kópháza-Bécs naponta!
Ma délután-este Körmend Veszprém között autózom. Ha valaki jönne,elviszem. 30 as pasi vok.
megy valaki 31.-én pestre autóval, pécsről?
Gyöngyös, Budapest útvonalon rendszeresen keresem kedves utitàrsam! Hölgyek, pàrok!
sziasztok
párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék holnap délelőtt bgyarmat eger útvonalon
párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék holnap délelőtt bgyarmat eger útvonalon
20.-án hajnalba megyek Linz -Tatabánya útvonalon, várom csatlakozni szándékozó jelentkezését!
Egyszerűen csak egy egyszerű budapesti csajt keresek nem egyszerű szex csatákra
Leveleket privibe .

Leveleket privibe .
24.-én Budapest-Békéscsaba,Budapest-Orosháza útvonalon hölgyet elvinnék.
20-adikán győr-komárom-kisbér-fehérvár.solt-kalocsa.utvonalon megyünk,hely van,punci használattal!