Sziasztok Laca vagyok Február 14-én reggel Kedvesemmel Veszprémből Győrbe utazunk.Kellemes megjelenésű hölgyet keresünk,vagy egy nagyobb méretű biszex urat aki még kellemessé tenné saját és a mi utazásunkat is
Visszafelé Vasárnap jövünk . 0630 686-13-95

Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

Sziasztok, vasárnap reggel ( 2015.02.01-én ) 7 órakor indulok budapestre, csatlakozik hozzám egy Nő...?

Február 2-án,esetleg 3-án Budapestről Sopronba megyek autóval. Örömmel fogadnék egy exhibicionista hölgyet utitársnak...
Körmend kke ma reggel?
Sziasztok
Febr 20-án délután siófok -budapest útvonalon elvinnék lányt ,bi srácot esetleg párt!
Febr 20-án délután siófok -budapest útvonalon elvinnék lányt ,bi srácot esetleg párt!
Szőrös muffot nyalnék kocsimban
Pénteken reggel megyek Egerbol Pestre. Keresek valakit aki szívesen eljönne velem.
Sziasztok, Münchenböl BP-en keresztül Pecsre utközben vagy erkezes utan egykiskaland??
2-3 nap mulva vissza.

olyan pasit keresünk aki hevesmegyéből heves felöl megy bpre holnap reggel szivesen elmennénk vele utközbe egy kis huncutkodással :P baro29@citromail.hu ide irjatok f/l pár vagyunk
Sziasztok!Minden hétfön hajnalban,és csütörtökön este jövök-megyek Bécs,és Pápa között!Ha valakinek lenne kedve velemtartani,cserébe egy kis hancúrért....abszolút tabumentes 40-es FFI vagyok!Irj privire!
holnap reggel bp és Szekszárd.. majd délben vissza ! vki ?
Szőrös muffot nyalnék kocsimban
ma 3 után indulok kaposvárról bp re valaki csatlakozik?
Ma délelőtt Keszthely-Bp, és este vissza Bp-Keszthely, az M7-esen
Jön valaki, vagy útbaejthetnék valakit? Pár, Hölgy?

Sziasztok tisztelt hirdetők.
Valakinek jött már össze innen hölgy útitárs ?
Nagyon kíváncsi lennék az élményeitekre.
Valakinek jött már össze innen hölgy útitárs ?
Nagyon kíváncsi lennék az élményeitekre.
Sziasztok , 15-én utazom nyíregyháza - miskolc útvonalon, kb : 15:00 körül indulok nyíregyházára, és kb 20:30 kor vissza miskolcra...van Hölgy aki csatlakozna..?

Ma este valaki elvihetek? 8 as uton? Körmend Veszprém között. Haa valaki jönne,irjon. 30as pasi vok.
Pénteken (01.09.) Bp-Szob reggel vagy vissza délután, igényes hölgy csatlakozhatna

Csütörtökön 8.-án reggel utazom budapestről miskolcra ha valaki arra szeretne menni elviszem közben megállnánk valahol sexre lány v. fiú mindegy.