24.-én Budapest-Békéscsaba,Budapest-Orosháza útvonalon hölgyet elvinnék.
20-adikán győr-komárom-kisbér-fehérvár.solt-kalocsa.utvonalon megyünk,hely van,punci használattal!
Sziasztok! Hétfőn reggel,Szombathelyről megyek Münchenbe,és onnan tovább....Kedden éjszak,este érek vissza...útitársam keresem hölgy személyében....írj privit...válaszolok..
jővő hét szombaton,azaz 27-edikén. Győrböl -Kalocsára utazunk.Férfit,vagy pár csatlakozhat ezen a vonalon.utközben bármi meg történhet. vagy esetleg fogadna valaki,pár órára.
Sziasztok!
Átlagos srácként Keresek partnert ma estére. Úton vagyok, hamarosan Pest mellett haladok el majd Szegedre tartok. szívesen tennék kitérőt valakinél. De fel is veszek utitársat! Írj privátban, lehetőleg telefonszámmal!
Átlagos srácként Keresek partnert ma estére. Úton vagyok, hamarosan Pest mellett haladok el majd Szegedre tartok. szívesen tennék kitérőt valakinél. De fel is veszek utitársat! Írj privátban, lehetőleg telefonszámmal!
Sziasztok!
December 15-én, dél környékén indulok Budapest-Győr-Bécs útvonalon keresztül, Münchenbe. Ha van olyan hölgy, akit érdekel, jelezzen privátban. Fizetés természetben.
December 15-én, dél környékén indulok Budapest-Győr-Bécs útvonalon keresztül, Münchenbe. Ha van olyan hölgy, akit érdekel, jelezzen privátban. Fizetés természetben.

Ma este Veszprém Körmend uton megyek. Elvihetlek ha gondolod. 30as srác vok.
Hétfőn Pest Győr Sárvár vagy Pest Veszprém Sárvár útvonalon közlekedek. Szívesen látok útitársat magam mellett. Hölgy lány esetleg bi ffi személyében.
Sziasztok.
Szombat ,esetleg vasárnap délelőtt Szeged környéke-Budapest útvonalra hölgy útitársat keresnék.
28ffi vagyok.
Privátban képet is cserélhetünk.
Várom a jelentkezőket.
Szombat ,esetleg vasárnap délelőtt Szeged környéke-Budapest útvonalra hölgy útitársat keresnék.
28ffi vagyok.
Privátban képet is cserélhetünk.
Várom a jelentkezőket.
Lányok, nők, asszonyok!
Holnap, pénteken Békéscsabán, szexért cserében fuvarozlak!
ka.kissattila@gmail.com
Holnap, pénteken Békéscsabán, szexért cserében fuvarozlak!
ka.kissattila@gmail.com
Holnap reggel Pécs-Keszthely útvonalon közlekedek, szívesen veszem, hölgy vagy pár jelentkezését utitársnak. Privát üzenetet várok...
Hétfőn Pest Győr Sárvár vagy Pest Veszprém Sárvár útvonalon közlekedek. Szívesen látok útitársat magam mellett. Hölgy lány esetleg bi ffi személyében.
Fiatal 18-20 éves párt kukkolnék a kocsimba Budapesten !
Nem lennék hálátlan smile
Nem lennék hálátlan smile
Szombat reggel Budapest-Pécs útvonalon szívesen elvinnék hölgyet vagy párt.
Fiatal 18-20 éves párt kukkolnék a kocsimba Budapesten !
Tata környékén vastag farkú srác v ffi,a mai napon?? átutazó aki kedvet érez egy jó szopatáshoz??üzenet
Ma kora este Csorna,Győr,Komárom,Dorog útvonalon keresek utitársat aki kényeztetné a farkamat.Vissza hétfőn hajnalban indulok.Gondolod megállok útközben ha olthatatlan vágyat érzel egy jó kis szopàshoz.
Holnap, azaz hétfőn délután Budapest-Siófok útvonalon aztán este vissza, hölgy vagy pár csatlakozhat.
Írjatok priviben
Írjatok priviben
Bp - Balatonkeresztúr nov. 7.-én, du 17 óra körüli indulással. Várom hölgyek, párok jelentkezését!
Ma délután Debrecen-Püspökladány és vissza várok útitársat.