04 . 11. este Győrből - Budapest Exotic klubba megyünk akár nem csak útitársat keresünk hölgy vagy pár személyében de ott is találkozhatunk
szopnek most azzonnal vagy minnel hamarabb bpen kocsidban?!!!!!!!!
Sziasztok!Gyula környékéröl keresünk lányt,párt esetleg pasit.MI átlagos pár vagyunk l 30/160/50 f 32/176/95 a lány részéröl a bi elfogadott a pasi terén nem.Lányos játékokra,egymáselötti sex ,párcsere ,2 pasi 1 lány,2 lány 1 pasi,amit szeretnénk.Arcos,és intim képet erre az emailra kérünk : metinzuzo@gmail.com
Szeretne valaki most, egy kicsit csavarogni... Kocsikázni....?
holnap este Veszprémből Pest felé ? vki ? csatlakozna ?
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
... le is szopnálak utközben akárvtöbbször is
(Ez egy válasz WalterM üzenetére (2015. 03. 08. vasárnap 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 08. vasárnap 19:50

Utitarsat keresek jovo heten Kaposvar-Pecs-Pest utvonalra vagy visszafelere. Masztizhatnal mellettem az uton!
Ha benne vagy irj!!

keresek lányt vagy egy jó pasit aki kamionozna valam. út vonal. Móvár-Csorna -Szombathely -Kőrmend -Rédics olaszország majd ugyan ez az útvonal vissza 2 napos ut..

Irjatok nekem privin levelet vagy emailt! Segitek nektek szerezni,meseautót.....!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 17. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 17. kedd 07:44
Törölt felhasználó (915125)

Sziasztok!
Olyan kisbuszt,lakóautót keresünk amiben van ágy ,fotel,stb..ebben szeretnénk szeretkezni,akár hárman is,nyilvános helyeken.
Van valakinek hasonló??
Válaszokat priviben..
Olyan kisbuszt,lakóautót keresünk amiben van ágy ,fotel,stb..ebben szeretnénk szeretkezni,akár hárman is,nyilvános helyeken.
Van valakinek hasonló??
Válaszokat priviben..

Pénteken Bp.-re az M6-on 14 óra utáni indulás Dunaújvárosból...szex útitársnak egy v. két hely kiadó..privátban írj.
csütörtökön balaton délipartról budapestre, délután vissza....hölgy jelentkezését várom

Lenne most valaki,aki szeretne egy kis kirándulást??? Biztos klasz lesz...!
Sziasztok!Szerda és péntek Salgótarján Budapest között utitársam keresem nő személyében,06205478349.köszike
Utitarsat keresek jovo heten Kaposvar-Pecs-Pest utvonalra vagy visszafelere. Masztizhatnal mellettem az uton!
Ha benne vagy irj!!

Nagykanizsa Bécs,ma dél körül indulok egyedül.
Màrc 30.-a Vasvàr-Veszprèm aztàn 2-3 óra eltelte utàn visszaút..... csajok pàrok.....

SSzombaton délután Debrecen ~kecskemét vonalon valaki autóval vagyok.
Lanyok! Kinek van kedve autokazni kicsit?? Masztizhatnal mellettem utkozben!