Ma Szombathely Győr között autózom,este vissza is. Valaki eljönne? Privátban.
04. - 11. este Győrből megyünk Pestre az exotic klubba hölgy vagy pár aki velünk tartana akár felvehetünk útközben is
Jövőhét közepe felé megyek Sopronból Pestre. Lányok társaságát szívesen venném.
04. - 11. este Győrből megyünk Pestre az exotic klubba hölgy vagy pár aki velünk tartana akár felvehetünk útközben is
movárrol mennék bp re valaki el vinne?? a barátnőm meg hálálná

30.-àn Hètfőn Szombathely- Veszprèm útvonalon autós Kaland......
Ma este hölgy útitársam keresem,Budapest-Mezőkövesd útvonalon!
Sziasztok.
Pénteken (márc. 27) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Március 31 kedd este, 1-1 szabad helyem van mindkét irányban.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Pénteken (márc. 27) este indulok Ausztriából (Vorarlberg) Magyarországra, majd vissza Pestről Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe Március 31 kedd este, 1-1 szabad helyem van mindkét irányban.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Csak hölgyek Jelentkezését várom Privátban!
Puszi a hölgyeknek: Péter
04 . 11. este Győrből - Budapest Exotic klubba megyünk akár nem csak útitársat keresünk hölgy vagy pár személyében de ott is találkozhatunk
szopnek ma bpen!!!!!!!!
04 . 11. este Győrből - Budapest Exotic klubba megyünk akár nem csak útitársat keresünk hölgy vagy pár személyében de ott is találkozhatunk
Sziasztok. Csütörtökön Bp-ről Nyíregyháza - Nagyvárad Marosvásárhely- útvonlara keresek kellemes hölgy vagy pár társaságot. Üzenetet privátban várok
Sziasztok
Sziasztok
Vékony, Bp-i hölgyet keresek , motoros túrákhoz , kiruccanásokhoz , nem csak szex. ..kor nem érdekel.
szopnek most azzonnal vagy minnel hamarabb bpen kocsidban?!!!!!!!!
Sziasztok!Gyula környékéröl keresünk lányt,párt esetleg pasit.MI átlagos pár vagyunk l 30/160/50 f 32/176/95 a lány részéröl a bi elfogadott a pasi terén nem.Lányos játékokra,egymáselötti sex ,párcsere ,2 pasi 1 lány,2 lány 1 pasi,amit szeretnénk.Arcos,és intim képet erre az emailra kérünk : metinzuzo@gmail.com
Szeretne valaki most, egy kicsit csavarogni... Kocsikázni....?
holnap este Veszprémből Pest felé ? vki ? csatlakozna ?
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm