Sziasztok.Szerdän indulok Budapeströl München-ig ha valaki jönne irjon
üdv
üdv
Sziasztok.
Ma indulok Baja-Székesfehérvár-Győr útvonalon Németországba.
Valaki beszáll?
Levelet írjatok
Ma indulok Baja-Székesfehérvár-Győr útvonalon Németországba.
Valaki beszáll?
Levelet írjatok
29.-én délután körmend egerszeg m7 útvonalon megyek budapestre, kellemes hölgy társaságát szivesen venném. Írj priviben.
Holnap este 19 00 kor megyek 31 es uton Nagykátára Minden érdekel ami jó és kellemes

Budapeat Fót Hatvan Salgótarján út vonalon megyek valaki?
KAPOSVÁR és környéke? Bevállalós jó testű izmos seggű bi-passziv fiú vagyok! Ha van extrém kívánságod esetleg keress bátran

29._ én délután körmendről megyek budapestre egerszeg, balatonszentgyörgy, m7 útvonalon. Kellemes hölgy társaságát szívesen venném. Írj priviben.
hoppá, mégsem
(Ez egy válasz nltomas üzenetére (2014. 09. 21. vasárnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 21. vasárnap 23:05

Sziasztok ! Pár napos adriai utazáshoz 40-es pár partnereket keres szállás saját apartmanban megoldott utazást osztjuk .
Sziasztok ! Pár napos adriai utazáshoz 40-es pár partnereket keres szállás saját apartmanban megoldott utazást osztjuk .
Üdv!15:30 körül indulok Balatonföldvárról,Pestre.Lány illetve pár társaságát örömmel venném.06305806519
Holnap (vasárnap) Celldömölk és Szombathely között valaki?
22-én délután indulok Hajduszoboszlóból ,Nyiregyháza,Vásárosnamény útvonalon...Szivessen elviszek párokat asszonyokat lányokat,ha utazni szeretnétek.
sziasztok. ma Pécsről megyek Szegedre lenne kedve valakinek csatlakozni??, lány hölgy esetleg? 70/7079054
37 éves független férfi Budapesten, vagy környékén szívesen elvisz bárhová, ha csinos hölgy vagy...
Szivesen vinnek lanyt,asszonyt nyaralni vmi szep tengerparta!!Telt alkat elony,de nem feltetel!Csak komoly erdeklodok!Minden koltseget en allok!Ha erdekel priviben kepcsere stb Koszike
Holnap reggel indulok Stuttgartba,majd szombat reggel vissza...
Laza szexért cserébe szívesen el viszek lányt,hölgyet,asszonyt...
Várom válaszotokat.
Laza szexért cserébe szívesen el viszek lányt,hölgyet,asszonyt...
Várom válaszotokat.
Holnap reggel (szerdán) megyek Celldömölk-Sopron-Bécs útvonalon. Hölgy útitársat keresek.

Yoni erotikus masszázs ügyeskezű, jóképűnek tartott, kitartó/állóképes masszőr pasitól lányt, hölgyet kényeztetne, nem csak masszázzsal ! Írj privit, ha érdekel ! Szép napot!
Bp Baja vonalon közlekedek kedden szerdán az 51esen. Hölgyet párt szívesen elviszek smile oda vissza megyek 1 napon belül.
Baja 100 km-es körzetéből ismerkednék párral, hölggyel mond a célt