Pénteken Bp.-re az M6-on 14 óra utáni indulás Dunaújvárosból...szex útitársnak egy v. két hely kiadó..privátban írj.
csütörtökön balaton délipartról budapestre, délután vissza....hölgy jelentkezését várom

Lenne most valaki,aki szeretne egy kis kirándulást??? Biztos klasz lesz...!
Sziasztok!Szerda és péntek Salgótarján Budapest között utitársam keresem nő személyében,06205478349.köszike
Utitarsat keresek jovo heten Kaposvar-Pecs-Pest utvonalra vagy visszafelere. Masztizhatnal mellettem az uton!
Ha benne vagy irj!!

Nagykanizsa Bécs,ma dél körül indulok egyedül.
Màrc 30.-a Vasvàr-Veszprèm aztàn 2-3 óra eltelte utàn visszaút..... csajok pàrok.....

SSzombaton délután Debrecen ~kecskemét vonalon valaki autóval vagyok.
Lanyok! Kinek van kedve autokazni kicsit?? Masztizhatnal mellettem utkozben!

Ma este Sopron Szombathely közt autózom. Kinek lenne kedve útitársként velem tartani?
Esetleg nem utazik ma valaki a Bécs-Debrecen nemzetközi vonattal nem lenne uncsi!
Utazik esetleg ma valaki Budapest ---> Békéscsaba vonalon 17:10-kor a Nyugatiból?
Sziasztok.
1 hét múlva kedden (márc. 03) este indulok Komáromból Ausztrián majd Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe, 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Jelentkezéseket Privátban várom!
Puszi a hölgyeknek: Péter
1 hét múlva kedden (márc. 03) este indulok Komáromból Ausztrián majd Németországon keresztül a német-Svájc-Osztrák hármas határ közelébe, 2 szabad helyem van.
Indulás előtt nálad/nálam, vagy akár érkezéskor is eltölthetnénk egy kis időt együtt kellemesen, túl az út közbeni apróbb játékos pillanatokon.
Jelentkezéseket Privátban várom!
Puszi a hölgyeknek: Péter
Bp -> Baja -> Kecskemét -> Bp útvonalra keresek útitársat. jövőhét szerda (02.25) délután 12-13óra közötti indulással.
Privátban jelentkezz
29éves ápolt rendezett fiatalember vagyok.
Privátban jelentkezz
29éves ápolt rendezett fiatalember vagyok.
Holnap Délután Siófok-Budapest vonalon szívesen elvinnék hölgyet,bi pasit!!!
Sziasztok 37éves testépítő fazon vagyok.Szopni szerető hölgyet vagy urat keresek Veszprémből Győrig 06306861395
aki kikapcsolodas gyanant utazgatna egy ket napot tobb orszagon keresztul. az potyogjon.
Helló ! Délelőttönként Budapestet járom kocsival , egy csaj társaságát szívesen fogadnám .
Sziasztok!
Olyan kisbuszt,lakóautót keresünk amiben van ágy ,fotel,stb..ebben szeretnénk szeretkezni,akár hárman is,nyilvános helyeken.
Van valakinek hasonló??
Válaszokat priviben..
Olyan kisbuszt,lakóautót keresünk amiben van ágy ,fotel,stb..ebben szeretnénk szeretkezni,akár hárman is,nyilvános helyeken.
Van valakinek hasonló??
Válaszokat priviben..

Sziasztok, ma Bp-ről Balcsi északi partjára megyek. Hölgy csatlakozhat!