Kihagyhatatlan vagy elszalasztott lehetőségek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Elfogadható indok a félrelépésre, a másik számára?

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24   2009. 12. 09. szerda 19:43
dzivka dzivka
ha figyelmesen olvasod akkor rajossz hogy nem a ferje hanem az a fazon akivel elozoleg lattam,lehet ha nem latom oket . akkor kihasznaltam volna ezt a lehetoseget bar azota mint irtam nagyon banom hogy nem tettem.de sajna nem lehet vissza pergetni az idot
#23   2009. 12. 05. szombat 22:44
dzivka dzivka
sajna ez nem erkolcsi kerdes alltalaban a leirt eset kivetelevel, azoknal a noknel akikkel eltudnam kepzelni a szexet eselyem sincs.aki meg ajanlkozik nekem nincs ra gustusom"vagyam"
#22   2009. 11. 28. szombat 17:12
Kisjuhasz26 Kisjuhasz26
Upsz!!!!Ez biza kemény volt.De én szeretem a kemény,határozott nőket.Csak igy tovább Szerényke.Le a magukról mindenfélét kamuzó userekről
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 27. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (438761)
2009. 11. 27. péntek 07:52
Szia,te csak ne kritizálj senkit,váltottunk jó pár levelet és amikor komolyra fordult volna a dolog egyszerüen eltüntél (lehet hogy a fotók nem téged ábrázolnak) itt sajnos sürün előfordul az ilyen!
#21   2009. 11. 27. péntek 23:27
yanee84 yanee84
Ejj! Nem vagyok túl öreg,de ezek a hozzászólások már nekem is szánalmasak! kb az utolsó 10-15... zavart2
#20   2009. 11. 27. péntek 07:52
X Törölt felhasználó (438761)
Szia,te csak ne kritizálj senkit,váltottunk jó pár levelet és amikor komolyra fordult volna a dolog egyszerüen eltüntél (lehet hogy a fotók nem téged ábrázolnak) itt sajnos sürün előfordul az ilyen!
(Ez egy válasz patrik- üzenetére (2009. 11. 26. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 26. csütörtök 08:32
az ilyen nyomorék palik miatt tartanak ott a nők hogy már a szórakozóhelyen is pénzért :S pfff el tudom képzelni a 2 szép madarat hogy pénzért mentél el velük nyes bár te se lehetsz különb!!
#19   2009. 11. 26. csütörtök 08:32
patrik- patrik-
az ilyen nyomorék palik miatt tartanak ott a nők hogy már a szórakozóhelyen is pénzért :S pfff el tudom képzelni a 2 szép madarat hogy pénzért mentél el velük nyes bár te se lehetsz különb!!
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 12:14
Nekem talán az volt a kihagyhatatlan lehetőség amikor először csináltam pénzért. Illetve ha nem is volt kihagyhatatlan, de legalábbis a legemlékezetes meg az egyik legjobb volt.
#18   2009. 11. 25. szerda 23:20
melpi81 melpi81
Na és azóta is szórakozhelyeken szeded össze a kuncsaftokat ? Ha igen, mi alapján?
Hogy utalsz rá, hogy te pénzért gondoltad, nem ingyen ?
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 22:18
Hello.

Egy bárban a pultnál próbált fűzni két pasi de nem ment nekik. Végül felajánlották hogy mi lenne ha pénzért? Én pedig belementem. Izgalmasnak tartottam és jóljött egykis zsebpénz ezért velük tartottam smile
Nem bántam meg smile Nagyon élveztem és még pénzt is kaptam érte nyes

Azóta is ezzel foglalkozom smile
#17   2009. 11. 22. vasárnap 20:02
babyfac babyfac
már meg ne sértődj, de szerintem oltári nagy balf*sz vagy.
aztán persze lehet hogy így volt jobb, végül is könnyű kívülről beleugatni, mint ahogy most én teszem.
smile
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2009. 11. 22. vasárnap 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 22. vasárnap 15:46
par eve az asszony onokahuganak a lagzijaba valaltam hogy "ugyeletes sofor leszek"; ugy ejfel korul az egyik fiatal asszony meg kert hogy vigyem haza atoltozni.Mar reg tetszett a csaj de mivel az asszony rokona igyekeztem nem kimutatni hogy vagyom ra.Termeszetesen hazavittem,leulltem a nappaliba varva hogy elkeszuljon az at oltozessel,Kis ido mulva kijott a haloszobabol egy szal bugyiba meltartoba,ravaszkasan mosolyogva kerte hogy segitsek kikapcsolni a meltartojat.Persze hogy segitettem ,sot elore csusztatva a kezem megsimogattam a melleit mire megfordult es megcsokolt.De ahogy a bugyijaba csusztattam a kezem es ereztem azt a ragadosan sikamlos nedvesseget megjelent a szemem elott ahogy a vacsora utan lattam szeretkezni (a kora kulsoje es kellemetlen szaga utan en kusmodinek neveztem az urat)es hanyingerrel kuszkodve visszakoztam mondvan bocs de nem szabad neked ferjed van nekem meg felesegem.O meg megprobalt rabeszelni mondvan hogy nincsennek ott meg kulonben is hanyszor kaptad rajta a nejed. Mire en pont ez az nem akarok olyan lenni mondtam majd ki mentem a kocsiba es ott vartam meg. Vissza mentunk a lagziba.Egy kis ido multan kaptam egy nagy pofont az asszonytol es a fejemhez vagta ezt a szegyent mire en milyen szegyent mi bajod, mire o elmondta hogy a csaj azt hirezteli hogy biztos homok vagyok mert hogy nem dugtam meg.Persze egy par perc mulva az asszony hozzam simulva boldogan faggatott hogy ennyire szeretem ot hogy meg ilyen helyzetben se csaltam meg,pedig o surun meg csal.Persze nem mondtam meg hogy a kusmodi miatt nem tettem meg.Amit azota nagyon banok es hiaba szeretnem nem volt tobb lehetosegem
#16   2009. 11. 22. vasárnap 15:46
dzivka dzivka
par eve az asszony onokahuganak a lagzijaba valaltam hogy "ugyeletes sofor leszek"; ugy ejfel korul az egyik fiatal asszony meg kert hogy vigyem haza atoltozni.Mar reg tetszett a csaj de mivel az asszony rokona igyekeztem nem kimutatni hogy vagyom ra.Termeszetesen hazavittem,leulltem a nappaliba varva hogy elkeszuljon az at oltozessel,Kis ido mulva kijott a haloszobabol egy szal bugyiba meltartoba,ravaszkasan mosolyogva kerte hogy segitsek kikapcsolni a meltartojat.Persze hogy segitettem ,sot elore csusztatva a kezem megsimogattam a melleit mire megfordult es megcsokolt.De ahogy a bugyijaba csusztattam a kezem es ereztem azt a ragadosan sikamlos nedvesseget megjelent a szemem elott ahogy a vacsora utan lattam szeretkezni (a kora kulsoje es kellemetlen szaga utan en kusmodinek neveztem az urat)es hanyingerrel kuszkodve visszakoztam mondvan bocs de nem szabad neked ferjed van nekem meg felesegem.O meg megprobalt rabeszelni mondvan hogy nincsennek ott meg kulonben is hanyszor kaptad rajta a nejed. Mire en pont ez az nem akarok olyan lenni mondtam majd ki mentem a kocsiba es ott vartam meg. Vissza mentunk a lagziba.Egy kis ido multan kaptam egy nagy pofont az asszonytol es a fejemhez vagta ezt a szegyent mire en milyen szegyent mi bajod, mire o elmondta hogy a csaj azt hirezteli hogy biztos homok vagyok mert hogy nem dugtam meg.Persze egy par perc mulva az asszony hozzam simulva boldogan faggatott hogy ennyire szeretem ot hogy meg ilyen helyzetben se csaltam meg,pedig o surun meg csal.Persze nem mondtam meg hogy a kusmodi miatt nem tettem meg.Amit azota nagyon banok es hiaba szeretnem nem volt tobb lehetosegem
#15   2009. 08. 12. szerda 22:18
Betta -85 Betta -85
Hello.

Egy bárban a pultnál próbált fűzni két pasi de nem ment nekik. Végül felajánlották hogy mi lenne ha pénzért? Én pedig belementem. Izgalmasnak tartottam és jóljött egykis zsebpénz ezért velük tartottam smile
Nem bántam meg smile Nagyon élveztem és még pénzt is kaptam érte nyes

Azóta is ezzel foglalkozom smile
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2009. 08. 12. szerda 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 20:07
Betta-85 le írnád bővebben???? confused
#14   2009. 08. 12. szerda 20:07
Fauztin Fauztin VIP
Betta-85 le írnád bővebben???? confused
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 12. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 12. szerda 12:14
Nekem talán az volt a kihagyhatatlan lehetőség amikor először csináltam pénzért. Illetve ha nem is volt kihagyhatatlan, de legalábbis a legemlékezetes meg az egyik legjobb volt.
#13   2009. 08. 12. szerda 12:14
Betta -85 Betta -85
#12   2009. 08. 11. kedd 20:16
X Törölt felhasználó (69371)
hát igen, ez egy újabb kérdéskör, de ugye az ember mit tud biztosra?
#11   2009. 08. 09. vasárnap 13:42
most nem konkrétan csak kínaiakról van szó, csak melóhelyen pont a kínai kiküldetésről beszéltünk, szerintem egyáltalán nem mindegy milyen megcsalás, hogy akár magyar is ugyanaz. itt könnyebben kiderülhetne, de egy kínai vagy brazíl kalandról? max ha te magad mondod el, de itt van a lelkiismeretes kérdés. mindenki fantáziájában él egy olyan dolog, amiről tudja lehet sosem történik meg, de mondjuk véletlen ott a lehetőség. sokan mondják a lehetőséggel élni kell, nah de... és itt a kérdés amire még mindig kíváncsi vagyok.
szerintem ez sokkal összetettebb dolog, mint ahogy itt sokan gondolják. nem csináltam ilyet, sőt egyenlőre nem is néz ki, hogy lesz rá, egyszerűen a téma nagyon érdekel, hisz biztos voltak már többen kiküldetésben, max még itt sem mernek beszélni róla, hogy mi történt.
#10   2009. 08. 09. vasárnap 01:10
X Törölt felhasználó (449824)
Szeva mindenki....Elgondolkodtam a témán...Namármost ha egyszeri vissza nem térő alkalomról lenne szó és a kis ázsiai cicusnak is bejönnt én szerintem nem sokat gondolkodnék azon menjek e vele egy röpke együtlétre vagy nem ...Símánnnnn.....egyszer élünk mindent ki kell próbálni legyen szó megcsalásról vagy az utánna lévő lelkiismeret legyüréséről, vagy egy gyors Chin-cheng cica becserkészéséről..... Naná hehe
#9   2009. 08. 08. szombat 22:28
MmePrune MmePrune VIP Admin
hááát..én nem is tudom...a soha vissza nem térő alkalom lehet a miért ..azt pedig itt is meg lehetne vitatni:
klikk
#8   2009. 08. 08. szombat 20:24
tzl tzl
Egy kicsit túlbonyolítod, a kérdés az, megbocsájtható-e a megcsalás. A többi már csak rizsa, attól, hogy sárga az alany, nem lesz másmilyen a megcsalás. Egy magyar emberrel ugyanannyira egyszeri a lehetőség általában. Meg mi a különbség egy hét és egy év között? Csak az aktusok száma, nem? Ha meg már megcsalt, nem mindegy, hogy 3x vagy 60x?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 08. 07. péntek 16:23
az alapvető kérdés amire kíváncsi vagy:

Megbocsájtható-e az olyan félrelépés, amiről tudja a párunk, hogy egyszeri lehetőség, és olyan lehetőség volt, ami valószínüleg soha többet nem lesz, valóban csak a véletlen műve, ami az orrod előtt van?
#7   2009. 08. 07. péntek 21:42
zorn zorn
A kérdés jó mondjuk ehez nekem nem kell Kináig eljutnom és ,hogy mit tennék ezen se kell gondolkodnom.Majd ha aktuális lessz a szitú sodrodom mint eddig is ,ha meg eltervezem ugysem úgy lessz akkor mi a faszért tervezgesek olyat ami nincs is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 13:19
A kollégáimmal éppen kiküldetésekről beszéltünk. Majd elkezdtem elmélkedni azon, hogy vajon ilyen helyzetben ha félrelépsz, az megengedhető és elfogadható-e?
Például tételezzük fel, hogy munkahelyed egy üzleti akció miatt elküld Kínába. Hírtelen lesz lehetőséget, hogy egy kínai nővel/pasival legyen valami akció, akkor mit tennél? Vajon ez egy olyan lehetőség, ami talán sosem lesz többet? Egy olyan lehetőség, amire azt hitted eddig csak a filmekben létezik?
De nem tudod mit tennél? Valójában megcsalás lenne, kedvesünk megértené ezt a lehetőséget?
Szerintem mindenki fejében megfordult már az, hogy egzotikumokkal kalandba keveredni, amire talán soha többet nem lenne lehetőség. Legyen az brazíl szépség, olasz csődör, vagy távoli országok "kincsei".
Szerintetek egy ilyen lehetőség után, ha elmondanátok párotoknak, akkor el kellene fogadnia, meg kellene Neki bocsájtania? Ha nem mondod el, kell hogy furdaljon a lelkiismeret? Hiszen egyszeri lehetőség...

Várom kinek milyen sztorija volt ezzel kapcsolatban, illetve hogyan alakult a helyzet?

Ha van ehhez hasonló topic, akkor kéretik átrakatni, de ezt nem nevezném konkrét megcsalásnak, így nem éreztem, hogy oda kellene raknom.
#6   2009. 08. 07. péntek 16:33
nem nem történt ilyen, csupán érdekel ki mit gondol erről!
persze én örülnék neki ha ki próbálnánk közösen sok mindent, de az más topic-ra tartozik, +1 fiú, +1 lány, +pár én benne lennék ilyenbe. de ettől függetlenül ugyanúgy Őt szeretem, de a mai világban egyre nyitottabak az emberek, ami szerintem jó dolog, ameddig a józan ész határain belül van.
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 16:25
Van a film és van a valóság.
Azt írod lelkiismeretes, sőt féltékeny emberke vagy. Akkor hogyan bírnád elviselni, ha barátnőd egyszer-egyszer megcsalna, mondván kipróbált valami újat?
Ez így nem működik. Hosszútávon semmiképp sem. Vagy ketten, közösen próbálgatjátok ki a dolgokat és akkor nincs ott a zöldszemű szörny sem vagy jobb, ha különválnak az útjaitok.
De persze most különleges esetekről beszélgetünk, mint pl. egy ázsiai cica.... Ki tudja, ha nagy a szerelem, akkor egy egyszeri alkalmat talán meg lehet bocsájtani, de elfelejteni soha. Főleg akkor nem, ha ő meg itthon epekedve várt téged, hogy mikor jössz végre haza.
#5   2009. 08. 07. péntek 16:25
cyane1 cyane1
Van a film és van a valóság.
Azt írod lelkiismeretes, sőt féltékeny emberke vagy. Akkor hogyan bírnád elviselni, ha barátnőd egyszer-egyszer megcsalna, mondván kipróbált valami újat?
Ez így nem működik. Hosszútávon semmiképp sem. Vagy ketten, közösen próbálgatjátok ki a dolgokat és akkor nincs ott a zöldszemű szörny sem vagy jobb, ha különválnak az útjaitok.
De persze most különleges esetekről beszélgetünk, mint pl. egy ázsiai cica.... Ki tudja, ha nagy a szerelem, akkor egy egyszeri alkalmat talán meg lehet bocsájtani, de elfelejteni soha. Főleg akkor nem, ha ő meg itthon epekedve várt téged, hogy mikor jössz végre haza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 07. péntek 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 07. péntek 16:19
jó csak én mivel elég lelkiismeretes ember vagyok, így ha nem mondanám el, lehet az én lelkiismeretem szenvedne, bár nem tudom. aiért is nyitottam ezt az egészet, hogy érdekel, hogy más járt-e már így vagy mit gondol erről. filmekben láttam már, hogy a nő megbocsájt sőt megérti az esetet. számomra annyira nem fontos a szex, mármint ha úgy csalnak meg, hisz az fizikai dolog, egy érzelmi megcsalás sokkal másabb, amikor már vonzódik a másikhoz, amikor csak rá gondol. pl tudom, hogy szeret a párom én is őt, de ha megtenné, hogy "csak szex és más semmi" lehet nem zavarna úgy. (bár tudom nem tenném meg, így lehet ezért gondolom így). én is alapból féltékeny vagyok, de ha lenne lehetőség, egy nagy farkú emberkéhez, én nem ellenezném, ha Ő akarná, hisz tudom Ő nem volt sok emberrel, sok mindent nem próbált ki, én se. ez kíváncsiság, az a baj leírva nem nagyon tudom elmagyarázni.

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 08. 07. péntek
Üzenetek: 84db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 23. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!