Sziasztok,
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párral ismerkednék, akár hosszabb távra.
Cuckoldba, hármasban tapsztalattal rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm magas férfiként.
Budapest, Pest megye.
Sziasztok!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Ma este Budapesten kukkolója lennék párnak! Szimpátia esetén szívesen beszállok!
Képek vannak fent!
A 13. kerületben lakom, utazni tudok!
Viberem, Whatsapp-om, Google Chat-én van!
Üdv.
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Àpolt,igènyes 40-50es hàzaspàr hàzibaràtja lennèk.100-150km körzetben .(Bp,)
Àpolt ,igènyes vok. nagy faszú csödöre lennèk normàlis ,kedves hàzaspàrnak hosszabb tàvon. Norbi
Olyan párt keresek ahol a nő értékeli ha hosszasan és jó alaposan nyaljàk ki mind 2 bejáratát!!!sok mindenre nyitott 33 éves pasi vagyok együtt élhetjük meg a vágyainkat ha ti is szeretnétek,írjatok privátban ha érdekel benneteket Győr és környéke
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
sziasztok, ma estére,keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Utazni tudó srácot/ srácokat vagy párt keresünk ma esti közös programra wave (max 50 éves korig). (Borsod Szabolcs Megye)
Idős párt keresek ahol a hölgy őklőzhető nagy mell szőrős pina jó lenne
sziasztok , bi fiu barátot keresek Hollandiában akivel egy izgalmas titkos baráti kapcsolatot ápolhatok. férfias játékok..
Sziasztok !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
Ma ,az az szombat bélelött budapesti háziasszonyt kényeztetnék az átlagnál nagyobb cerkámmal !
49 éves ápolt, macis, jókedvű, nyitott perverz bi pasi vagyok!Egyaránt szeretem a puncit és a faszt is! Imádom a spermát adni-kapni! Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra aki ezt elfogadja!Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb Bennem partnerre találsz!!! Párok társaságát is keresném, bi házibarát kapcsolatra! Csoportok megkeresését is szívesen várom! Inkább tartós , hosszútávú kapcsolatot keresek, de a kalandok sincsenek ellenemre! Kevés tabut ismerek! Szabadidős szex nélküli programokra is nyitott vagyok! Nudi, szaunázás, wellness stb Mobilis vagyok,utazás nem gond!
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok! Pához csatlakoznék holnap délután Pécsett.
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat !
nagy mérettel keresek
Szerencsére ritkán, de vannak akik komolyan gondolják és nem csak fantáziálnak róla. Még nem csalódtak.
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2024. 11. 15. péntek 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Péntek vagy szombat estére keresünk potens, szőrtelen férfiakat.
Vagyunk ezzel így. Sajnos ez is benne van!
(Ez egy válasz Hölgyek_öröme üzenetére (2024. 11. 15. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 11:22

sziasztok! masszőr is vagyok, viber is van, mégsem válaszoltok!?