Sziasztok.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Pest megye - Budapest vonzáskörzetében.
Nagy cicikkel megáldott hölgy lenne az ideális jelölt.
Diszkréció adott.
Kérem privát üzenetben a megkeresést.
Üdv, András.
30 éves srácként keresek házaspárt , hölgy örömére ismerkednék. .40 körüli párok jelentkezésének örülnék.
Diszkréció adott.
Üdv, András.
Sziasztok! Borsodban keresünk házibarátot de csak közeli pasi írjon nekünk. Sok sikert mindenkinek.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat házibarátnak hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk férfiakat házibarátnak hosszú távra, lehetőleg a közelünkből.
Ma estére keresek párt hármas örömökre. BP, hely van és menni is tudok
Sopronban ismerkednék intelligens partnerekkel
Érd mellett van több lovas tanya. Ott vannak ilyenek
(Ez egy válasz Meztelenangyal üzenetére (2024. 09. 10. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Keressük
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Pécsi 60+os pár barátja lennék
Szia !
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Holnap ,az az kedd délelőttre keresek egy nagy méretet szopni tudó és akaró nőt ! Csak Budapest és csak nőt!
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok.
Diszkréció adott.
Üdv, András
Diszkréció adott.
Üdv, András
hazibaraTja lennék paroknak, Jászberény illetve környékéről,írj privát ön ha aktualis lenne
Sziasztok irj priváltba engem érdekel.
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2024. 09. 09. hétfő 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 09. hétfő 05:05

Keresünk valakit!
180 cm nél ne légy magasabb.
Lehetsz vékony alkat vagy macisabb. Nem gond ha szőrös vagy!
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
Diszkréció adott. Helyed vagy autód legyen. Pest megye keleti része vagy J-N-Sz megye.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja...
Keresünk valakit!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!