Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Baranyában keresek párt ahol a feleség benne lenne a párja előtt???kor alakt nem számít, privátba írj ha aktuális
Miskolci idősebb bi párt keresek
Sziasztok lányok, hőlygyek. Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél. Interneten keresztül név nélkül arc diszkréten.
Jo reggelt.
Teljes diszkrécióban házibarát lennék adatlapom szerint.
Adatlapom tükrözi egy volt kapcsolatom egy kedvesmegbizható,
diszkrét párt.
Egy régi kapcsolatom ilyen volt, ilyesmit keresek.
Írj bátran ha szimpik a soraim.
Köszönöm
Teljes diszkrécióban házibarát lennék adatlapom szerint.
Adatlapom tükrözi egy volt kapcsolatom egy kedvesmegbizható,
diszkrét párt.
Egy régi kapcsolatom ilyen volt, ilyesmit keresek.
Írj bátran ha szimpik a soraim.

Köszönöm
Ápolt ,igényes,hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ha jelentkeztek.
N
Bővebben ha jelentkeztek.
N
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt,diszkrét pasi.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék!

Sziasztok. Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is
Miskolcon párnak helyet biztosítok nálam. Cserébe kukkolnék beszállnék
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!()()(;;;;;;()()()((
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Ha már az asszonyt sem tudja egyedül lerendezni, mindig nagy farkú pasit keres, akkor mit is várhatunk?!
(Ez egy válasz 71Gábor üzenetére (2024. 08. 30. péntek 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 19:58

Nagyon szépen köszönöm az elmés gondolhatod !!! Úgy látom nincs más amivel foglalkozhatsz !!!!
Sziasztok !
Méretes , izmos , macsó pasit keresünk hosszú távra ....
Méretes , izmos , macsó pasit keresünk hosszú távra ....
Sziasztok! "Házibarátnőt keresünk hosszú távra

Sziasztok házi barát lennék igényes és diszkrét párnak!
ha megfelelnék az igényeknek, akkor hozzátok nagyon szívesen csatlakoznék :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 03. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 03. kedd 19:36
Törölt felhasználó (4697610)

Sziasztok! Házibarát pozícióra keresünk egy ápolt, intelligens 29-45 év közötti férfit!