ma estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok Erik vagyok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyokautóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok! Hölggyel vagy Párral ismerkednék hosszú távra!!!normális és igényes légy!!!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budapest-vonzás környezetében házi barátnak szegődnék, ápolt nem független pasi vagyok, hölgy örömére.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Sziasztok ma estére (csütörtök)vagy péntek estere keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a női tag csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok vagy egy jó beszélgetésben is,masszázs is szóba jöhet..bármire nyitott vagyok. pest és nógrád megye. autós tali vagy utazni is tudok fogadni nem.
Sopronban házibarátkoznék...akár extremitást is kedvelő párnál
Olyan párt keresek, ahol kedvelt a gumi nélküli sex és a Punciba élvezés sem tabu!
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra Miskolcon, Borsodban. Valaki aki nem elutasító és pasi is szóba jön?
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi, házi barátnak szegődne a hölgy örömére, szeretek puncit nyalni,
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Nagy farokkal keresek házaspárt.
Szia/sziasztok!
Párhoz csatlakoznék főleg a Hölgytag örömére de nem baj ha a férfi sem riad vissza attól hogy kézzel,szájjal kényeztessen engem.
Üdv:
Csaba
Párhoz csatlakoznék főleg a Hölgytag örömére de nem baj ha a férfi sem riad vissza attól hogy kézzel,szájjal kényeztessen engem.
Üdv:
Csaba
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Hölgyet keresünk harmadiknak...
Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyaidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc nélkül diszkréten. skye
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Tanyán lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán és jól érkeznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+130 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!