Sziasztok!Szőrös puncis hölgyet keresek!Szívesen karbantartanám.
Köszi de 257 km az távolság már
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Szivesen betölteném az kiadó helyet
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 06. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 07:20

Házibarát állás kiadó , a meló fárasztó mert a feleség öröme a cél .Fizetés helyben és természetben.
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Hollandiában valaki?
Ki dugatná meg velem a feleségét. Olvassátok el adatlapom.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
Hétfőn délelőtt, igényes, nagyméretű srácként kalandoznék dél balatonon. Helyem van.
Sziasztok!
Egy fiatal Győri pasi csatlakozna pàrokhoz.
Szép napot!
Egy fiatal Győri pasi csatlakozna pàrokhoz.
Szép napot!
Budapesti ápolt 60-as pasi házibarátnak szegődne a hölgy örömére.
Olyan pár ismeretségét/barátságát keresem akiket izgatna, ha kezdetben nézném a szeretkezésüket passzívan majd ha alakul és igénylik (később )az ő elgondolásuk szerint továbblépnénk.IQ, ápoltság, diszkréció fontos számomra.
Sziasztok!Szia!
Párhoz/hölgyekhez szivesen csatlakozom.
Üdv.Egy fiatal nagyfaszu pasi
Párhoz/hölgyekhez szivesen csatlakozom.
Üdv.Egy fiatal nagyfaszu pasi
Kinek dughatnám meg a feleségét nagy farokkal?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budapesti, arányos (170/60) férfi vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sok sikert!!!!
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 07. 06. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 06. szombat 07:20

Házibarát állás kiadó , a meló fárasztó mert a feleség öröme a cél .Fizetés helyben és természetben.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek !
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra, közös programok kirándulás, welnesz srb. Miskolcon, Borsodban keresek, de reális távolság nem gond. Valaki?