Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat ! ? Privátba írj !!!

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok.
Adatlapom alapján keresek érett párt.
Hölgy örömére csatlakoznék.
Szeretem a teltebb formákat.
Várom párok megkereseset. Privátban adok telefonszamot.
Pest varnegye, vagy Komarom- Esztergom varnegye
Adatlapom alapján keresek érett párt.
Hölgy örömére csatlakoznék.
Szeretem a teltebb formákat.
Várom párok megkereseset. Privátban adok telefonszamot.
Pest varnegye, vagy Komarom- Esztergom varnegye
Házibarátot keresünk,
profilunknak megfelelően.
profilunknak megfelelően.
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Portré, glamour, fél akt, akt fotózást vállalok hölgyeknek, pároknak, profi fényképész vagyok!!!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD???
Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen.
Sziasztok. Adatlapom szerint ismerkednék.

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Párként keresünk utazni tudó srácokat (2 srácot 35-50 között) mai vagy holnap esti talira!
Adalapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor vágjunk bele.
Lehet egymást keressük egy jó ideje
Ha szimpi az adatlapom akkor vágjunk bele.

Lehet egymást keressük egy jó ideje

Diszkrét,ápolt ,igényes férfiként,szivesen lennék házibarát.
Budapest ,pest magye.
Budapest ,pest magye.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Van itt olyan pár aki szeretne egy állandó házibarátot?
Fejérmegy Pestmegye Bácskiskunmegye
Veszprém megye vonzáskörzetébe ?
Pl . Kis házi kertipartira gondolok ahol egy kicsit több is lehetne ..
Érdekel az idősebb korosztály is .
Diszkrét baráti dolgokra gondolok
Fejérmegy Pestmegye Bácskiskunmegye
Veszprém megye vonzáskörzetébe ?
Pl . Kis házi kertipartira gondolok ahol egy kicsit több is lehetne ..
Érdekel az idősebb korosztály is .
Diszkrét baráti dolgokra gondolok
Sziasztok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!
Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keresek egy szexi, érett gondolkodású párt, akikkel hosszútávon találkozhatnánk egy-egy élménydús alkalomra!
Fontosnak tartom az intelligenciát, a diszkréciót, az érett gondolkodást, illetve az elhatározást, hogy valóban meg szeretnének élni olyan dolgokat, amikről a legtöbben csak álmodoznak, fantáziálnak.
Éljünk meg együtt egy izgalmas hármast, okozzunk egymásnak felejthetetlen hármas élményeket!
Várom, hogy írjatok!

Sziasztok! Harmincas, sportosan vékony srácként keresek ma estére hölgyet vagy párt Budapesten HETERO alapon mokázáshoz! Részletek privátban
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Sziasztok.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Holnap reggeltől vasárnap estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
50 feletti kizárólag hellyel rendelkező ápolt pasi harmadiknak a hölgy örömére csatlakozhat, a panzió, autó nem HELY ! Kizárólag privátban várjuk a válaszokat, a kiírt feltételeknek megfelelően. Ápoltság diszkréció is feltétel.
Sziasztok! Fonyód-Balatonfenyves-Balatonmária környékén keresnék a szabadságukat itt töltő párt…
Nagyfarkú házibarát lennék ,Budapesti,pest megyei házaspárnál.
Kor alkat mellékes. Igényes ,ápolt ,potens férfi vagyok egézséges vágyakkal,fantáziával.
N
Kor alkat mellékes. Igényes ,ápolt ,potens férfi vagyok egézséges vágyakkal,fantáziával.
N
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6