Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok.
30 éves úrkent 40- 45 eves par tarsasagat keresem.
Vagy akar hazibuli is szivesen reszt vennek.
Van talasztalatom tobbesben.
Kerem privatban irjatok.
Udv , Gergo
30 éves úrkent 40- 45 eves par tarsasagat keresem.
Vagy akar hazibuli is szivesen reszt vennek.
Van talasztalatom tobbesben.
Kerem privatban irjatok.
Udv , Gergo
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok!
A hétvégén pesten lesznek programjaink. Megint beillesztenénk a szombat (06.21.) kora délutánunkba (14 óra körül) egy, akár egyszerre két megfelelő sráccal való kellemes találkozást is. Nem szexet keresünk, hanem intelligens, izgalmas erotikus játékokat, kellemes időtöltést. Megfelelő személyes szimpátia esetén, még lágy, kislányos kezemmel is izgatnám (akár egyszerre is), vagy elégíteném ki a két srácot.
Kizárólag a nagy méret és/vagy a nagy mennyiség produktuma motivál. Arc nélküli képek és videók készülnek az együttlét közben. – magáncélra.
Mivel mi tényleg szeretnénk (szoktunk is) találkozni srácokkal, így kizárólag olyanok jelentkezzenek, aki ráérnek a megjelölt napon és időben és mernek is találkozni.
Kritériumok:
- a fentiekben megjelölt valós méret és potens mivolt
- megfelelő számodra a megjelölt időpont
- 25 és 50 év között vagy
- maximális igényesség, higiénia, pontosság, megbízhatóság
- arc nélküli fotózás, videózás nem jelent problémát számodra
Jelentkezés módja:
- kizárólag e-mailben, tartalmas bemutatkozással és pár, friss, valós kép csatolásával (nem kell arcos kép elsőre! a testalkatod, és a nemi szerved mérete, formája érdekel, valamint az ápoltságod) – mailem ld. adatlap
- NE a GG-n írj! már egy szűrő az is, ha rendelkezel az értőolvasás képességével
Egyéb:
- az adatlapon lévő képeink valósak, minket ábrázolnak
Üdv,
Niki
A hétvégén pesten lesznek programjaink. Megint beillesztenénk a szombat (06.21.) kora délutánunkba (14 óra körül) egy, akár egyszerre két megfelelő sráccal való kellemes találkozást is. Nem szexet keresünk, hanem intelligens, izgalmas erotikus játékokat, kellemes időtöltést. Megfelelő személyes szimpátia esetén, még lágy, kislányos kezemmel is izgatnám (akár egyszerre is), vagy elégíteném ki a két srácot.
Kizárólag a nagy méret és/vagy a nagy mennyiség produktuma motivál. Arc nélküli képek és videók készülnek az együttlét közben. – magáncélra.
Mivel mi tényleg szeretnénk (szoktunk is) találkozni srácokkal, így kizárólag olyanok jelentkezzenek, aki ráérnek a megjelölt napon és időben és mernek is találkozni.
Kritériumok:
- a fentiekben megjelölt valós méret és potens mivolt
- megfelelő számodra a megjelölt időpont
- 25 és 50 év között vagy
- maximális igényesség, higiénia, pontosság, megbízhatóság
- arc nélküli fotózás, videózás nem jelent problémát számodra
Jelentkezés módja:
- kizárólag e-mailben, tartalmas bemutatkozással és pár, friss, valós kép csatolásával (nem kell arcos kép elsőre! a testalkatod, és a nemi szerved mérete, formája érdekel, valamint az ápoltságod) – mailem ld. adatlap
- NE a GG-n írj! már egy szűrő az is, ha rendelkezel az értőolvasás képességével
Egyéb:
- az adatlapon lévő képeink valósak, minket ábrázolnak
Üdv,
Niki
Sziasztok
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Hölgyek, párok valaki tervez a nyáron több napos Balcsi kört?
Most..
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Heti 5-6 napban is akàr ha egy "univerzàlis alkalmazott" főàllàsban akàr ízgslmas valaki szàmàra! Minden megbeszélhető! Intelligens,figyelmes,kitartó stb stb stb vagyok!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Békés megyei párt hölgyet keresek erotikus kapcsolatra.
Sziasztok!
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.
Budapesti, egyedülálló fiatal, sportos srác vagyok több éves swinger, többes és házi barát tapasztalattal.
Olyan fiatalos, belevaló hölgyet vagy párt keresnék aki / akik nyitottak lennének kiélvezni az élet adta örömöket.
Leginkább Budapesten vagy Pest megyében keresek.
Ha esetleg te / ti is hasonló srácot kerestek, akkor várom az üzeneteket ahol el tudunk indulni a beszélgetéssel.

Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni
Sziasztok, kis mellű, vékony hölgyet keresek rendszeres, diszkrét találkozásokhoz Budapesten.
Barátokat keresünk. Mi pár vagyunk. Tolna megye Szekszárd vagyunk csábítás és meg lepetés érdekel
Ápolt 60-as nem független pasi házibarátnak szegődne.
Biszex part szopatnek
32 éves, magas, méretes farkú srác keres hölgyet esetleg cuckold párt holnap kora esti találkára Budapesten
Szolnok térségében hetero alapon csatlakoznék. 186 cm magas 34 éves vagyok
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !