Sziasztok, tapasztalt, 40-es, domináns férfi vagyok – nem az a típus, aki csak ígérget. Voltam már párokkal, hölgyekkel, tudom, hogyan teremtem meg azt a légkört, amiben elengedhetitek magatokat, és minden érzéketek életre kel.
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Párokat és hölgyeket keresek, akik valódi élményt keresnek – nem üres szavakat. Nézd meg az adatlapom, és csak akkor írj, ha érzed, hogy vonz, amit ott találsz.
Ha úgy alakul az ismerkedés akár már a héten is szabaddá tudom tenni magam
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Írtam nektek.
(Ez egy válasz Csacskaancpl üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 11:07

Sziasztok, hétvégére Budapesten, péntekre vagy szombatra keresünk
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel
Hetero alapon fiatal srácot harmadiknak.Ha izgatnak a szexy széparcú MILF-ek akkor írj ránk. Ideális jelöltünk max. 30 éves, jóképű, magas , sportos, ne legyen nádszál. A legfontosabb hogy átlag feletti mérettel rendelkezzen. Ha kezdő vagy nem gond jó kezekben leszel

50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
Sziasztok!
Veszprém vagy Fejer megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Veszprém vagy Fejer megyében lennék szimpatikus, nem dohányzó pár házibarátja hetero alapon.
Helyem nincs, utazni tudok.
Kor tekintetében 30-55 éves kor között keresek, lehetőleg hosszútávra.

Jaj elnéztem most péntek vagy szombatra kerestek .))
(Ez egy válasz Csacskaancpl üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 11:07

Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Sziasztok,
Hetero ápolt és értelmes Férfiként keresek egy budapesti házaspárt.
Ami a mai elfoglaltság lenne, az nem más mint négykezes masszázs, a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Természetesen a férjed segítségével.
Diszkréció, egymás iránti tisztelet adott, s persze elvárt.
Szép napot
Hetero ápolt és értelmes Férfiként keresek egy budapesti házaspárt.
Ami a mai elfoglaltság lenne, az nem más mint négykezes masszázs, a kedves hölgy, háziasszony örömére.
Természetesen a férjed segítségével.
Diszkréció, egymás iránti tisztelet adott, s persze elvárt.
Szép napot

Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni 18+ Mezőkövesd kőrnyéke
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Voltam már többször hármasban illetve cuckoldban.
Intim méretem az átlagnál nagyobb
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat
……

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok. Szívesen ismerkednék párokkal vagy a pár hölgy tagjával hármas és cuckold vonalon
Szia, írj
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 11:55

Olyan 18+-os (kor és intim) FÉRFIT keresek, akit vonzana egy nagyon pucsító formás nő alapos kefélése
Házibarát. Érett párnak lennék házibarátuk a hölgy örömére BP 21ker Tököl Szigetszentmiklós és Szigethalom környékén. Privátba irjatok
Mai estére keresek egy pesti házaspárt, hetero alapon, kizárólag a hölgy, háziasszony örömére.
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk
Kedves, normális, ápolt 40 éves férfi vagyok. Diszkréció, IQ, EQ, alap és elvárt. Legyen kellemes esténk