Sziasztok,Bajai fiatalos, független pasi vagyok.Jó fej,kellemes párral ismerkednék.
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van ! Irjatok bátran !
Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra! Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Hàzibaràt lennèk!
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek!! Házibarát lennék akár hosszú távon is ! 32 éves független srác vagyok nincs káros szenvedélyem ! Utazni tudok nincs akadály! Baranya megyében keresek De ha ugy alakul szivesen utazok

Sziasztok szívesen lennék hazibarat én 43 éves pasi 21/6cm intimel hetero alapon keresek köszi előre is
Sziasztok
Ma délutánra keresünk 55 év feletti ápolt,borotvált,potens pasit Szigligetre
A kaland csak szemkötőben lehetseges.....bejössz,vetkőzes,rád teszem a szemkötőt,ami végig rajtad lesz
Ez idő alatt semmi beszéd
Csak olyan írjon akinek ez megfelelő
Köszi
Ma délutánra keresünk 55 év feletti ápolt,borotvált,potens pasit Szigligetre
A kaland csak szemkötőben lehetseges.....bejössz,vetkőzes,rád teszem a szemkötőt,ami végig rajtad lesz
Ez idő alatt semmi beszéd
Csak olyan írjon akinek ez megfelelő
Köszi

Sziasztok szívesen lennék hazibarat én 43 éves pasi 21/6cm intimel hetero alapon keresek köszi előre is
Sziasztok.
Pár házibarátja lennék Budapesten...
Pár házibarátja lennék Budapesten...
Sziasztok!
Nyitott pàrral baràtkoznék.
Nyitott pàrral baràtkoznék.
Sziasztok,
30 éves tapasztalt, hetero férfiként párral ismerkednék, beszélnék.
30 éves tapasztalt, hetero férfiként párral ismerkednék, beszélnék.
Házibarátunk mond akarsz--e lenni?
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Sziasztok!
Nyitott gondolkodasu fiatal pasikent irok nektek…
26 eves sportos testalkatu jofej nyitott pasi vagyok.
Azert vagyok itt hogy megeljem a vagyaim es ismerkedjek.
Szivesen toltenek be szimpatikus parnal hazibarat jellegu poziciot!
Diszkrecio es apoltsag nyilvan adott es elvart!
Ha erdekellek titeket akkor irjatok.
Persze tovabbi ismerkedes soran igazolom magam,hogy nem kamus recskazo fiu vagyok…
Nyitott gondolkodasu fiatal pasikent irok nektek…

26 eves sportos testalkatu jofej nyitott pasi vagyok.
Azert vagyok itt hogy megeljem a vagyaim es ismerkedjek.
Szivesen toltenek be szimpatikus parnal hazibarat jellegu poziciot!
Diszkrecio es apoltsag nyilvan adott es elvart!

Ha erdekellek titeket akkor irjatok.
Persze tovabbi ismerkedes soran igazolom magam,hogy nem kamus recskazo fiu vagyok…
Ma este Párt keresek, sportos & normál testalkat.
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Házibarát lennék!!!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !