Házibarát lennék párnak hosszú távon. Igényes elhanyagolt férj.
Sziasztok! Békéscsabán párnak lennék házibarátja....
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölggyel vagy Párral szeretnék ismerkedni.
Veszprém környéke keresünk ápolt potens férfiakat!
Máj 13.-án délelőtt?
Máj 13.-án délelőtt?
Sziasztok! Ma Gyöngyös-Hatvan környékén nap közben lány, vagy pár? Szívesen kiereszteném a gőzt...
Keressetek nyugodtan!

Sziasztok!
Bp és környékén ismerkednék párral, hosszabb távra. 49 éves vagyok. Nyitott a biszexre.
Bp és környékén ismerkednék párral, hosszabb távra. 49 éves vagyok. Nyitott a biszexre.
Sziasztok!
Potens,nagyméretü házibarátot keresünk normális távon belül.
Női tagunk sportos,csinos.
Zoli
Potens,nagyméretü házibarátot keresünk normális távon belül.
Női tagunk sportos,csinos.
Zoli
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok, Ismerkednék hosszabb távon!
Sziasztok Ismerkednék hosszabb távon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Adatlapom szerint keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Hâzibaràt lennèk ,èsszerű tàvolsàgon belül.(100km)
Kor alkat mellèkes,àpoltsàg,diszkrèció,higiènia fontos!
N
Kor alkat mellèkes,àpoltsàg,diszkrèció,higiènia fontos!
N
Sziasztok!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK!
Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szolnokon vagy környékén ismerkednék bi párral vagy párral bi uni vagyok szinte minden érdekel van kocsim hely is megoldható irj privátba
Sziasztok. 44 éves férfi vagyok. Nők és párok házibarátja lennék Szombathely és környékéről.
Sziasztok !
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Budapesten keresek olyan hölgyet vagy párt ,heteró alapon ! Ahol a nő igazán tudja élvezni a nagy cerkát ! Autóban, panzióban vagy akár házhoz is megyek ! Lepd meg feleséged velem egy hancurra ...
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. !!!Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+) fiatal) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló.
Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.