van
(Ez egy válasz Fotózáspárban üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 08:41

Sziasztok van itt esetleg egy sportos fiú aki kezdetnek vetkőzne párom előtt ?
Sziasztok van itt esetleg egy sportos fiú aki kezdetnek vetkőzne párom előtt ?
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Jó reggelt! Ma párral ismerkednék Enyhe bi is
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Jó reggelt.
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem
Adatlapom szerint is keresek a közelembe egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Kérlek nézd át soraimat képeimet.
Aki nem mer nem nyer.
Merj írni, és meg is nyersz engem

Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Sziasztok. Nagy farkú házibarát lennék
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki izgalmasnak találna +2pasit bevonni. (akár próbáltátok már, akár még csak fantáziáltáltatok róla)
26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk,
A képezeletetekre bízzuk miket lehetegy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Írtam
(Ez egy válasz crazymatador2 üzenetére (2024. 04. 13. szombat 03:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Olyan párt, illetve nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy intimet kedvelik/keresik! Fiatal, utazni tudó pasi vagyok

Idős hölgy,pár házibarátja lennék,legyen valami hétvégi kert szeresetek mesztelenkedni bográcsolni stb...Baranya Tolna Somogy
Sziasztok!
Barát lennék egy háztartásban.
Barát lennék egy háztartásban.
Nag'obb mérettel rendelkezö uriembert keresünk holnap estére
Szeged vagy közvetlen közelében feleséget keresek, persze más feleségét!!
Cuckold szex, hármas szex, vagy csak a feleségel kettesben szexet keresek. Ha szeretnéd az orgazmusig puncinyalást vagy kitartó szexet, és a vastag farkat várom jelentkezésedet privát üzenetben. Diszkréció adott és elvárt!

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok , ha othon elhanyagolt akkor keress vagy ha nem kapod teheted meg azt amire vágysz írj rám
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz , hölgy örömére. Nagy cicik vannak az előny .
Budapest , Pest megye.
40- es párok is szóba jöhetnek , szép mérettel.
Szívesen csatlakoznék párhoz , hölgy örömére. Nagy cicik vannak az előny .
Budapest , Pest megye.
40- es párok is szóba jöhetnek , szép mérettel.