Házibarát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Házi barátot keresünk. Nem férfit harmadiknak. Az más. A házi barát az barát, az olyan, mint te. Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 184 185 186 187 188 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#13534   2024. 04. 12. péntek 17:33
good.boy good.boy
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
#13533   2024. 04. 12. péntek 15:32
perverz42 perverz42
Sziasztok , ha othon elhanyagolt akkor keress vagy ha nem kapod teheted meg azt amire vágysz írj rám
#13532   2024. 04. 12. péntek 15:32
X Törölt felhasználó (4655424)
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz , hölgy örömére. Nagy cicik vannak az előny .
Budapest , Pest megye.
40- es párok is szóba jöhetnek , szép mérettel.
#13531   2024. 04. 12. péntek 15:31
X Törölt felhasználó (4655424)
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz , hölgy örömére. Nagy cicik vannak az előny .
Budapest , Pest megye.
40- es párok is szóba jöhetnek , szép mérettel.
#13530   2024. 04. 12. péntek 14:24
kukori69 kukori69
Sziasztok !
Holnap ,az az szombat délután, heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23 cm -es kitartó mérettel rendelkezem.
#13529   2024. 04. 12. péntek 13:36
Erotika01 Erotika01
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció ! ejnye1
Finom érintések ,simogatások ! eljen
#13528   2024. 04. 12. péntek 12:23
Tomika44 Tomika44
Sziasztok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
#13527   2024. 04. 12. péntek 10:07
izgassuk24 izgassuk24
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van ma este vagy szívesen utazom is. Részletek privát üzenetben
#13526   2024. 04. 12. péntek 09:18
Bandita975 Bandita975
Szia,
Engem érdekelne.
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 16:47
Szia! Ha a párom előtti kettes is érdekel írj ránk. Kecskemét mellett vagyunk
#13525   2024. 04. 12. péntek 08:40
Patss Patss
Sziasztok,

Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )

Szép napot!
#13524   2024. 04. 12. péntek 06:13
Partner-in-sin Partner-in-sin
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
#13523   2024. 04. 12. péntek 05:36
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#13522   2024. 04. 12. péntek 05:27
miketten555 miketten555
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
#13521   2024. 04. 12. péntek 03:23
Norbi párt keres Norbi párt keres
nagy faszú házibarát lennék
#13520   2024. 04. 11. csütörtök 22:23
Titkos találkozó 2023 Titkos találkozó 2023
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
#13519   2024. 04. 11. csütörtök 20:11
gabonya gabonya
Pár ma este? Hátha egymásra szoknánk circling
#13518   2024. 04. 11. csütörtök 19:23
Egripár24 Egripár24
Sziasztok ! péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny !
#13517   2024. 04. 11. csütörtök 16:09
kismano2210 kismano2210
Idős pár házibarátja lennék,ahol a hölgy telt duci akár kővér de nagy mellű,és a papa szopna a mama előtt. Pécs+környéke
#13516   2024. 04. 11. csütörtök 15:38
TuTiSa0990 TuTiSa0990
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
#13515   2024. 04. 11. csütörtök 15:32
alive alive
Kedves, sportos budapesti párral ismerkednék smile Minden földi jóra...

... 184 185 186 187 188 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2019. 12. 01. vasárnap
Üzenetek: 17234db
Utolsó üzenet: ma 08:49

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!