Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok , ha othon elhanyagolt akkor keress vagy ha nem kapod teheted meg azt amire vágysz írj rám
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz , hölgy örömére. Nagy cicik vannak az előny .
Budapest , Pest megye.
40- es párok is szóba jöhetnek , szép mérettel.
Budapest , Pest megye.
Sziasztok.
Budapest , Pest megye.
Budapest , Pest megye.
Sziasztok !
Holnap ,az az szombat délután, heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23 cm -es kitartó mérettel rendelkezem.
Holnap ,az az szombat délután, heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23 cm -es kitartó mérettel rendelkezem.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok Misi vagyok 30 éves pasi, szívesen találkoznék hölggyel vagy párral. Imádok örömet okozni, kényeztetni. Helyem van ma este vagy szívesen utazom is. Részletek privát üzenetben
Szia,
Engem érdekelne. (Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 09. kedd 16:47
Engem érdekelne. (Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2024. 04. 09. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Ha a párom előtti kettes is érdekel írj ránk. Kecskemét mellett vagyunk
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
nagy faszú házibarát lennék
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek péntek (04.11.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Pár ma este? Hátha egymásra szoknánk

Sziasztok ! péntektől vasárnapig nyíregyházán leszunk ! Harmadiknak keresünk pasit a feleségem örömére ! Nagy intim előny !
Idős pár házibarátja lennék,ahol a hölgy telt duci akár kővér de nagy mellű,és a papa szopna a mama előtt. Pécs+környéke
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Kedves, sportos budapesti párral ismerkednék
Minden földi jóra...