Sziasztok! Fiatalos 47/54 éves pár vagyunk. Csütörtöktől (06.13.) keddig (06.18.) Siófokon keresünk biszex férfit, hölgyet vagy párt mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Nagyobb méret előny (min. 18/5 cm). Ha te is szeretnél kalandozni, izgalmas együttlétben lehet részed egy valós párral. Leveleket privátban várjuk!
Sziasztok,
22 éves, normál alkatú 18/4,5 intimmel rendelkező pasi vagyok Fejér megyéből.
Kortól függetlenül keresek párt akik szintén hosszú távra keresnek egy partnert, akár az én személyemben. Egy valóban házibarát jellegű kapcsolat lenne a célom.
Korábban volt hozzá szerencsém, így tudom mit keresek
22 éves, normál alkatú 18/4,5 intimmel rendelkező pasi vagyok Fejér megyéből.
Kortól függetlenül keresek párt akik szintén hosszú távra keresnek egy partnert, akár az én személyemben. Egy valóban házibarát jellegű kapcsolat lenne a célom.
Korábban volt hozzá szerencsém, így tudom mit keresek

Idős kővér pár barátja lennék. Pécs
Sziasztok! Kecskeméten fiatal hetero vékony,sportos pár házibarája lennék, hosszútávon. Hosszasabb ismerkedéstől sem vagyok elzárkózva. Írj üzenetet ha megismernél!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok.Párhoz csatlakénkoznék Budapest ,környén,hosszabb távra ,diszkréten.irj privátra
Sziasztok, 28 éves úrként érett párt keresek a hölgy örömére.
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok....
Budapest, Pest vármegye. Akár kisebb házibuli is szóba jöhet.
Hétvégén, vagy akár hétköznap is ráerek .
Utazni tudok....
Sziasztok! Fiatal pár vagy házaspár házibarátja lennék, hosszú távon. Akár 3-as szex vagy cuckold, megbeszélés kérdése…
Borsod megye előnyben, de utazni is tudok!
Borsod megye előnyben, de utazni is tudok!
Sziasztok!
Holnap ,az az Kedden, Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cm-es cerkámmal!
Holnap ,az az Kedden, Budapesten nőt kényeztetnék a 23 cm-es cerkámmal!
Sziasztok
Budapest, Pest megye, párokat keresek, akikkel hetero alapon kölcsönösen jól tudjuk magunkat érezni,akár hosszabb távon is.
30 éves, 185. és 77kg.
Ismerkedjünk, beszéljünk.
Budapest, Pest megye, párokat keresek, akikkel hetero alapon kölcsönösen jól tudjuk magunkat érezni,akár hosszabb távon is.
30 éves, 185. és 77kg.
Ismerkedjünk, beszéljünk.
Sziasztok,hölgyet vagy házaspárt keresek!!! Rendszeres,hosszútávú baráti kapcsolatra!adatlapom alapján!
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, a közelembe, akkor írj levelet nekem bátran a biztos siker érdekében. Chat en is szoktam lenni, de a levelet biztos olvasom. Köszönöm.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba Googlechat-en.
Üdvözlettel: Albert
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba Googlechat-en.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék a közelembe.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát. Szerintem.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.

Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát. Szerintem.
Idős pár barátja lennék,Pécs és környékén
Kíváncsi hetero pasi, aki megszoptatna Kecskeméten?
Írj
Írj
Fejérben ,házibarát lennék párnál..
Sziasztok
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
A Balaton déli partján pontosabban Balatonszárszón kellemes kis nyaralómat Hölggyel Párral osztanám meg
A strand kb 8-10 perc séta akár hétköznap de akár hétvégén
ha valakit érdekel jelezzen
Szép napot
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...