Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 17:22

Törölt felhasználó (4717722)

Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Mi egy Budapesten élő 47/54 éves biszex iránt érdeklődő pár vagyunk! Keresünk hellyel rendelkező enyhe bi nagyobb méretű (min.18/5 cm) pasit, biszex hölgyet, vagy mindkét részről bi párt! Budapesten keresünk, de június 13 és 19 között Siófokon leszünk, ott is szívesen kalandoznánk! Arcos és intim fotót kérünk, amit természetesen viszonzunk. Kamusok, találkozni nem akarók, csak levelet írogatók kíméljenek! Üzenetedet privátban várjuk.
Sziasztok.Idősebb hölgyet párt keresek.Diszkrét megbízható pasi vagyok
Kecskeméten ki szoptatna meg ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Sziasztok. Nyíregyházi párt keresek.
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok. Érett pár akik többlövetű, igen aktív fiút keresnek hosszabbtávra? Helyem is van de mobilis is vagyok. priv.üzenet küldj
Sziasztok Jászberény és környékén keresek hölgyet vagy párt
Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Hosszabb távra keresnék intelligens partnereket Sopronban, párok, hölgyek személyében. Ötvenes, megbízható, diszkrét, diplomás férfiként "házibarátkoznék".
Sziasztok! Házibarát feladatot betöltenék Hatvan környékén. Átlagos 45éves pasi vagyok.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék..
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
sziasztok
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Nyíregyházán és környékén ismerkednék biszex vagy hetero párokkal,hölgyekkel
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
hely olykor megoldott,autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Idösebb párral ismerkednék jászberényben és környékén.
Keddre, Budapesten házibarátot keresünk. Helyed legyen, -2 óránk van max szabad idő.