Idösebb párral ismerkednék jászberényben és környékén.
Keddre, Budapesten házibarátot keresünk. Helyed legyen, -2 óránk van max szabad idő.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép estét!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,jó sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép estét!
Pàr ki ismerkedne teljesen testközelből is? Minden megoldás érdekelhet

Szolnok - Tiszakécske - Szeged
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
Sziasztok! Egy kis kihagyás után ismét keresünk intelligens, csinos, bevállalós valós párt.
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
Mi az átlagosnál nagyobb méretű hetero barátok vagyunk, akik szeretik az életet élvezni.
19 és 23 cm az intim méretünk, sportos testalkatúak vagyunk.
Utazni tudunk!
Hello
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Ha érdekel írj
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok,
22 éves, normál alkatú pasi vagyok. 18-as intimmel.
Egy párt keresek, ideálisan 30-50 közötti korosztályból akik vasárnap este fogadnának egy magamfajta pasit egy szenvedélyes hármasra.
Képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg.
22 éves, normál alkatú pasi vagyok. 18-as intimmel.
Egy párt keresek, ideálisan 30-50 közötti korosztályból akik vasárnap este fogadnának egy magamfajta pasit egy szenvedélyes hármasra.
Képeim kapcsolatra jelölés után nyílnak meg.
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!
Sziasztok!Idősebb 50felett hölgyet párt keresek akinek volna kedve ismerkedni.
Sziasztok! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg Budapest és környékén
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Viber,Sykpe szükséges! Szép napot!
Ma este pasit meglatogatnánk budapesten
Sziasztok!
Székesfehérváron ismerkednék egy kedves igényes ápolt párral ahol házibarát lennék!
Kellően nyitott igényes ápolt Férfi vagyok!
Diszkréció adott részemről!
Kérem kamusok kíméljenek!
Privátba írjatok kérlek!
Székesfehérváron ismerkednék egy kedves igényes ápolt párral ahol házibarát lennék!
Kellően nyitott igényes ápolt Férfi vagyok!
Diszkréció adott részemről!
Kérem kamusok kíméljenek!
Privátba írjatok kérlek!
Sziasztok!
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Kezdő szolid párral ismerkednék 3as együttlétekre a hölgy de mindenki örömére,heteró alapon.
Nem csak egy alkalomra barátsággal egybekötve.
Én átlagos alkat,intim méret,heteró ápolt Ffi.
További infók adatlapomon.Üzenet privátban.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben ///:::::::::::://
Bocsánat a lényeget hagytam ki. A reptérről írtam!
Voltam két évig egy kedves, csodás pár házi barátja. Csak mint alternatíva jelzem a valóban ismerkedni akaró pároknak, hogy az egy szuper hely! Mert ha nem szimpatikus akivel le beszéltek ott egy randit, tovább tudnak nézelődni! Mert pasik szinte mindig vannak kint! Mi is így ismertük meg egymást! Sajnos munkalyuk miatt vidékre költöztek.