Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére! A hölgy örömére, nincs tabu! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr
Sziasztok ! Házibarátot keresünk, kizárólag a hölgy örömére, min 180 magas 18 intim 35-45 év közötti jóképű, normális pasit ( nem annak mondott ) Pesttől 60 km re északra. Fényképes levelet privátba.
Baranya ,Somogy megyében lennék házibarat csak is aki komolyan gondolja !!
Sziasztok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Mai napon kaland Győrben? Hely, kocsi van!
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Kedves Párok!
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Nem független, jól szituált bi érdeklődésű pasiként, szívesen csatlakoznék hozzátok, fűszerezném a szeretkezéseiteket, akár bi beállítottságúak vagytok, akár csak kíváncsiak. Velem nem kell, nem muszáj foglalkoznotok, Ti csak érezzétek jól magatok, egy plusz szájjal, nyelvvel…..
Tabu nincs.
Diszkréció 100%, mivel nekem is nagyon fontos.Nem kell ismerkednünk, nem muszáj “beszélgetnünk”, csak érezzétek jól magatokat, élvezzétek a szexet.
Vas Megye.
T.
Idős pár házibarátja lennék,legyetek nyugdijasok,a mama nagy mellű teltkarcsú és nem borotvált,tel szám kel a mielőbi beszéléshez
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is / pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Kukkolás szex közben is érdekel engem !! Házibarát is lehetek / csak hosszútávra érdekel !!!!
Sziasztok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:59
Törölt felhasználó (4665839)

Sziasztok!
Adatlapunkban leírtak szerint ismerkednènk
Nagy intimem elvarazsolna tali?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 16:59
Törölt felhasználó (4665839)

Sziasztok!
Sziasztok!
Szia !
Nagy cerkámmal délutánonként, budapesten, nőt kényeztetnék
Nagy cerkámmal délutánonként, budapesten, nőt kényeztetnék
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Hosszú távon, keresek egy párt, ahol diszkrét házibarát lehetek. Intim masszázs, punci nyalás vagy amit szeretnétek! Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás! Győr és kőrnyéke!
Sopronban házibarátkoznék. Független, megbízható, diszkrét vagyok.
Sziasztok! 35 éves intelligens nagydarab tetovált félig roma srácot nem keresnek valakik véletlen ?
Budapest de utazás is rendben van!

Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.