Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.
Köszi de kihagynánk és sok sikert neked .
(Ez egy válasz Molnargabo üzenetére (2024. 03. 16. szombat 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen vállalnám ha még nincs jelentkező...
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 03. 16. szombat 06:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 06:40

Holnapi házibarát állás betöltésére jelöltet tesztelnénk .....
Holnapi házibarát állás betöltésére jelöltet tesztelnénk .....
Sziasztok. Nagy faszú házibarát lennék . Budapesti házaspárt kereseek.
Sziasztok! Nem független pasiként, bi párt kényeztetnék, mindkét felet, akár egyoldalúan is.
Lehettek bi beállítottságúak, de akár csak kíváncsi heterok is.
Vas Megye.
Lehettek bi beállítottságúak, de akár csak kíváncsi heterok is.
Vas Megye.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi fuggetlen maci, párhoz is csatlakozom. Képeim, videóm az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok. Hölgyekkel,esetleg párokkal ismerkednék adatlapom szerint,ma és a hétvégén. Utazni tudok,de helyem is van Pest mellett. A részleteket privátban.
Sziasztok! Hétfőn délelőtt hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
BI- hölgyet keresünk hosszútávú barátságra mindkettőnk házi barátjaként, kedves alázatos hölgyet várunk (kortól függetlenül)Üdv.Mi egy Németország -ban èlö pár vagyunk.
Sziasztok! Fiatal, sportos, potens pasiként csatlakoznék párokhoz, esetleg solo nőkhöz! Extrán nagy és vastag intimmel rendelkezem, amit használni is tudok. Utazni is tudok!
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Párokhoz csatlakoznék a hosszú hétvégén, a hölgy örömére, adatlapom szerint.
Komoly, intelligens, valóban kereső párok üzenetét várom privátban!
Köszi
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek hosszútávra ///// szex közbeni kukkolás is érdekel engem /—-
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Heteró alapon, ma délután, este, pár játszótársa lennék!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Valós 23 cm mérettel !
Csak Budapest!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (03.14.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.