Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny! ...egyéb programokra, pl utazás, nudizás, stb is....
Sziasztok.
Párokat,hölgyeket keresek
Hellyel rendelkezik Budapesten a dohány utcában.
Én 178cm 31 éves vagyok 80kg.
Sziasztok.
Érett pár házibarátja lennék. 28 éves úrként.
Nagy cici, teltebb alkat előny. Tudok utazni.
Privát üzeneteket várok
Érett pár házibarátja lennék. 28 éves úrként.
Nagy cici, teltebb alkat előny. Tudok utazni.
Privát üzeneteket várok
Sziasztok! Hàzibaràt lennék, akàr bi pàrnàl is, ahol kölcsönös oràllal szinesithetnenk az együttlétet!
Arcképet tudok mutatni, bizonyos távolságon belül utazni tudok!

Arcképet tudok mutatni, bizonyos távolságon belül utazni tudok!
Sziasztok! Hosszú távra keresek egy szimpatikus Párt, ahol a férfi tag szintén enyhe bi vagy bi érdeklődésü. Eléggé orál mániás vagyok, szeretem adni és kapni is. Szerintem fontos a kellő összhang egymás megismerése, felfedezése, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét. -Hirtelen/azonnal, egyéjszakás kalandokat nem keresek. Páromtól megkapom amit egy hetero kapcsolatban lehet, szóval nem "potyap.ncira" hajtok. Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, privátban elérhető vagyok.
Miskolci párt keresek,házibarát lennék. Nálam is tudunk találkozni
18/6 Ápolt normális jóképű férfi képekkel adatlappal ismerkedne párral akik szeretik,a hármas együttlétet,és valóban akarják! Nyitottak kedvesek,ápoltak,diszkrétek! Én is ilyen vagyok. Képeim adatlapom van fent,hogy könnyebb legyen a döntés köszönöm,hogy elolvastad.
Sziasztok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok, Esetleg keres valaki biszex házibarátot? Kérem az privát írjon és ismerjük meg egymást

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.19.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny!
Sziasztok! Kifejezetten orális élvezetekre szeretnék Párral ismerkedni ! Kellemes orál a Pár mindkét tagjával oda vissza ! Csak párokkal szeretnék ismerkedni! Köszönöm szépen!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Házibarát állást keresek

Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Párhoz csatlakoznék,akár csak nézőként is!
Pest és környékén!
Pest és környékén!
Házibarátja lennék kedves párnak hosszú távon! Kérlek nézzétek meg adatlapom

Sziasztok !
Budapesten ,heteró alapon pár játszótársa lennék !
Valóban 23cm es cerkámmal
Budapesten ,heteró alapon pár játszótársa lennék !
Valóban 23cm es cerkámmal
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !