Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Kisebb/átlagos méretű, ápolt, bi férfit keresünk házaspárként. Elsősorban esti órákra, akár már ma is.
Ma estére keresünk egy kis autós kalandra vastag, méretesebb szerszámmal rendelkező biszex pasit orális játékra! Hellyel rendelkező jó méretű partner is szóba jöhet. Arcos és intim fotót fogunk kérni, a szimpátia és a kémia megléte miatt. Privátban keress! Hellyel rendelkező biszex párokkal is ismerkednénk!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Elvált sportos 186/87 önálló lakással rendelkező diszkrét tiszta intelligens srác vagyok aki szintén diszkrét kapcsolatot keres párral bi alapon is.
Szeretem ha őszinte a kapcsolat szóljon az bármiről is, mindent meg lehet beszélni.
A diszkréció és a higiénia nagyon fontos, ezek nekem is fontosak.
Részemről egy hosszabb kapcsolat is elfogadható, sőt.
Bi vagyok, azon belül volt már minden, de a hármasban vagy nővel a pegging a kedvencem.
Szeretem ha őszinte a kapcsolat szóljon az bármiről is, mindent meg lehet beszélni.
A diszkréció és a higiénia nagyon fontos, ezek nekem is fontosak.
Részemről egy hosszabb kapcsolat is elfogadható, sőt.
Bi vagyok, azon belül volt már minden, de a hármasban vagy nővel a pegging a kedvencem.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Csütörtök (01.18.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Kellemes párral ismerkednék ,akik nyitottak egy plusz férfi közlekedésére.
Kellemes párral ismerkednék ,akik nyitottak egy plusz férfi közlekedésére.
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból! ...kis farok előny!
Szentendrei ötvenes párként sportos, enyhén bi pasit keresünk a korosztályunkból!
Sziasztok. Normális Párral ismerkednék!Házibarát lennék!!!!
Pest és környékén csatlakoznék párhoz!
Akár csak kukkolásra is. Minden megbeszélés kérdése!
Diszkrét vagyok mi
Akár csak kukkolásra is. Minden megbeszélés kérdése!
Diszkrét vagyok mi
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Kedves pár ismeretséget keresem. 39 éves sportos, tobbesben tapasztalat srác vagyok.
Sziasztok,ápolt kulturált,férfiként keresek egy hasonló párt!!!!! Adatlapomon fotók valósak!!! Szeretem az igazán szexi elöjátékokat,flört,csábítás,és sok minden más ami igazán fel fokoza az élvezeteket!
Házibarát lennék párnak.. Privátba írj.
Sziasztok.
Kitartó,nagy farkat kedvelő hölgyet ,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Budapesten.
Kitartó,nagy farkat kedvelő hölgyet ,vagy ilyen hölgytagú párt keresek Budapesten.
Sziasztok! Holnap estére (01.17. szerda) autós kalandra (orál) keresünk vastag, nagyobb méretű biszex iránt érdeklődő pasit. Csak Budapesten belül. Arcos és intim fotót fogunk kérni a megadott email címen! Privátban keress bennünket! Ági és Zoli
Sziasztok Ócsa környékén szívesen lennék pár házibarátja vagy hölgy diszkrét szex partnere .
napközbeni sok szabadidővel rendelkezem és imádok kényezetetni
napközbeni sok szabadidővel rendelkezem és imádok kényezetetni