Bi párnak lennék a háziszolgája bi alapon is
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Kedd (01.16.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-masszíroznék
hazibarátja lennék párnak..irj privátra ha aktuális
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Szolnokon idősebb párral ismerkednék!!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Hétfő (01.13.) !
szóval amit keresek:
-masszíroznék
szóval amit keresek:
-masszíroznék
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Keresünk ma estére egy nagyobb, vastagabb mérettel rendelkező biszex iránt érdeklődő pasit autós szopáshoz. (Viszonoznod nem fontos!) Ha helyed van, több is lehet az orálnál...
Sziasztok, Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti ha egyszerre több férfi is résztvesz a szexben.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletedre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Párt keresek Csongrád, Bács, Békés megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok!
Régóta foglalkoztat, hogy kipróbáljam a cucckold, házibarát szerepét !
Most 44 évesen úgy érzem , hogy szívesen belevágnék ebbe a szerepbe!
Heteró vagyok, csak a nők izgatnak!
Budapesti párok leveleit!
Régóta foglalkoztat, hogy kipróbáljam a cucckold, házibarát szerepét !
Most 44 évesen úgy érzem , hogy szívesen belevágnék ebbe a szerepbe!
Heteró vagyok, csak a nők izgatnak!
Budapesti párok leveleit!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi. Párhoz csatlakozna a hölgy örömére. Házibarát hosszú távon. Győr.
Miskolci férfiként párt fogadnék lakásomon ma délelőtt. Csak nézhetem is igény szerint be is szállnék. Jóképűnek mondott jó méretű pasi vagyok. Nem fogtok csalódni
Sziasztok. Telt ,duci hölgytagú házaspár házibarátja lennék.
Budapest. Helyem van ,de elérhető távolságba utazok is.
Budapest. Helyem van ,de elérhető távolságba utazok is.
Sziasztok! Ma d.u kecskeméten kölcsön feleséget fogadnék.
Lehet normál vagy dominánsabb keményebb aktus is. Fotókat, videókat igény szerint készítek ha szeretnétek. Üzenetben keress kérlek!
Lehet normál vagy dominánsabb keményebb aktus is. Fotókat, videókat igény szerint készítek ha szeretnétek. Üzenetben keress kérlek!
Sziasztok. Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék! Kérem csak Párok mert számomra csak Párral az az Hölgy jelenlétében valósul meg a Biszex varázsa!