Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. Csütörtök 01.11.én este !
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnék egy középkorú Férfi társaságát!
Csinos, bi hölgytagú párt, vagy házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keresünk harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges....
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Győr. Hogy ne fussunk felesleges köröket. Először személyes tali, ha minden ok, akkor köv alkalom mehet a szex.
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz házibarátnak, hölgy örömére esetleg buliba.
30 év körüli úrként. ( Nagy cicis, teltebb alkat előny).
Pest megye, BP. Utazás megoldható.
Privát üzeneteket várok.
Szívesen csatlakoznék párhoz házibarátnak, hölgy örömére esetleg buliba.
30 év körüli úrként. ( Nagy cicis, teltebb alkat előny).
Pest megye, BP. Utazás megoldható.
Privát üzeneteket várok.
Ma délelőtt, vagy kora délután
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél: )
Szép napot!
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél: )
Szép napot!
Soproni párral ismerkednék
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Illetve ugyanilyen paraméterekkel (sportos nagyfarkú (20+)) keresek magunk részére is házibarátot a 17ker környékén.
Titkos kapcsolatra keresek párt vagy hölgyet Szolnok és környéke.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Ismerkednék lehetőleg egy olyan pàrral, ahol a férfi bi vagy legalább kíváncsi és nyitott ez irányba! Maximum kölcsönös oràl, ami a pár férfi tagjával érdekes lehet!
Sziasztok! Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Találkozzunk és szexeljünk! Maximális diszkréció! Autós kaland is érdekelne! Írj, írjatok!
De mi lehet a meglepetés?
(Ez egy válasz romafamily üzenetére (2023. 02. 11. szombat 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 11. szombat 10:15

Sziasztok.
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
50 feletti igényes és ápolt férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kisebb, vagy átlagos farokkal (max. 16cm - nagyobb méretű ne irjon!) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Hétvégente legyen szabadidőd, péntek és/vagy szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50-70km)
A szerencsést egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró és bizalom esetén teleélvezhető pinával + meglepetéssel...
Párt keresek Csongrád megyéből hosszabb távra rendszeres találkozásokhoz a hölgy még nagyobb örömére.
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Lakás és kocsi van, egyedül élek, maximálisan ápolt vagyok, és barátságos jókedvű hapsi vagyok.
Privit várok..
Debrecenben csatlakoznék hasonló korú párhoz akár hosszabb távon is. 31 vagyok
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Bi párhoz csatlakoznék,imádom a spermás puncit tisztára nyalni!