Most szexelnék egy párral, Miskolc körzetében. Én intelligens pasi vagyok. Tudok menni Írj!
Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy helyes, kedves párt.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna. Akár hosszú távon házibarát. Győr.
Szia valószínűleg azért mert amelyik kutya ugat az nem harap.Izgalmas amíg képet kap aztán amikor vállalni is kellene eltunik.Ahelyett hogy örülne és megbecsulne egy ilyen lehetőséget.Vagy mert valójában nem független nem tud utazni-hozzateszem orszagon belül akkora nagy távolság nincs hogy akár egy hétvége ne jönne ossze-es meg számos oka van.Hat ezért.
(Ez egy válasz Molla79 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 17:52

Sziasztok, mi az oka annak hogy nincs egy normális pasi aki nem kamus és tud profilt is olvasni?
Sziasztok, mi az oka annak hogy nincs egy normális pasi aki nem kamus és tud profilt is olvasni?
Sziasztok.
Keresek nagy cicis hölgytagú párt. Vagy pár fős házibulit, Pest megyében, Budapesten. Hozzájárulás nem gond.
30 körüli potens pasi vagyok.
Utazni tudok. Privátban várom a megkeresést. .
Keresek nagy cicis hölgytagú párt. Vagy pár fős házibulit, Pest megyében, Budapesten. Hozzájárulás nem gond.
30 körüli potens pasi vagyok.
Utazni tudok. Privátban várom a megkeresést. .
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! 38 éves házas pár vagyunk, olyan házibaratot vagy idősebb házas párt keresünk akik hellyel vagy kiadó szobával rendelkeznek többit privátban
Szegeden vagy környékén?

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
sziasztok párt vagy lányt keresek olyan találkozóra ahol a hölgy vagy végignézi ahogy magamnak szerzek örömöt vagy a hölgy segít KÉZZEL a PÁRJA előtt nekem. esetleg hölgy punci nyalás vagy ujjazása de ez nem feltétel! Budapest vác-rétság-balasagyarmat-salgótarján-heves megye esetleg útvonalon vagy azok közelében. MA este !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Idős pár házibarátja lennék...Pécs
Holnapra keresek párt

Extrém túlsúlyos, 200 kg feletti nő házibarátja, háziszolgája lennék. Mindent megtennék egy ekkora nőért.
Sziasztok!
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél.
Fiatalos 30as sportos férfi vagyok.Ismerkednék párral hosszabb távra Pest megyén belül.Barátság, programok, jó szex lenne a cél.