Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..
Sziasztok! Holnap, azaz péntek késő este, éjszaka örömmel meglátogatnék igényes, diszkrét párt otthonában, vagy szállodában. Kor mellékes. Minden izgalmas játékban a partneretek lennék. Privátban keressetek!
Hello. Hölgy részére keresek masszőrt. Este 22 óra utáni tudnánk fogadni Miskolcon.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
Elérhetőséget privatvan kérnék.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk a korosztályunkból! (csak ha van fent rólad is kép)
Sziasztok!
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
Valóban 23 cm-es cerkával ,budapesti heteró pár játszótársa lennék biszkréten .
A hét hátralevő részére keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Üdv! Hétvégére párt keresek
Enyhe Bi is lehet

Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Idős pár barátságát keresem némi extrákal füszerezve,Duci kővér nagy mell nem hátrány...Irjatok bátran
Sziasztok!
48-52 éves pártként keresünk férfit hármas ill. Cuckoldra. Csak is kölcsönös szimpátia esetén aki megfelel a következőeknek.
Helyes, nem dohányzó. Nem mackós és nem fedi a testét túl sok szőr. Tudjon utazni és rendelkezzen szabad idővel. Minnél vastagabb annál jobb. Bónusz ha bi aktív vagy uni ez nem feltétel és csak orálisra. Az elején óvszer használat ezt később elhagynánk. Hosszú távra, baráti alapon nem csak szexre. Arcképet és tel számot kérünk. Nem kamuzik és mer találkozni. Vas vármegyében lakunk itt van helyünk.
48-52 éves pártként keresünk férfit hármas ill. Cuckoldra. Csak is kölcsönös szimpátia esetén aki megfelel a következőeknek.
Helyes, nem dohányzó. Nem mackós és nem fedi a testét túl sok szőr. Tudjon utazni és rendelkezzen szabad idővel. Minnél vastagabb annál jobb. Bónusz ha bi aktív vagy uni ez nem feltétel és csak orálisra. Az elején óvszer használat ezt később elhagynánk. Hosszú távra, baráti alapon nem csak szexre. Arcképet és tel számot kérünk. Nem kamuzik és mer találkozni. Vas vármegyében lakunk itt van helyünk.
Szép estét Budapest és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében!
Fiatal srácot keresünk aki a párom előttem kényeztetné
Február 22-től 28-ig keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
Uni bi pasiként párokhoz csatlakoznék
Többi az adatlapon
Többi az adatlapon
Sziasztok! Kedves, igényes, diszkrét párt meghívnék wellnessezni, kortól függetlenül. Természetesen a költségeket én állom, a vendégeim lennétek. Lazulnánk, szórakoznánk, iszogatnánk, este meg amihez csak van kedvünk.... Ha szeretnétek kicsit lazulni, kikapcsolódni egy igényes, diszkrét pasival hármasban, akkor keressetek privátban!
Sziasztok! Tapasztalt, 27 éves pasiként ismerkednék Pest, Bács, Csongrád és Szolnok megyei párokkal, leginkább mindenki örömére
szívesen utazok, de ha kell, fogadni is tudlak.

Ma 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Házibarátkoznék soproni vagy itt üdülő párnál.