Sziasztok! A héten bármelyik nap meglátogatnék igényes, diszkrét párt, vagy unatkozó hölgyet szórakoztatnék. Írjatok privátban, és megyek!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. Igényes férfiként párral, hölggyel ismerkednék.
Üzenetet privátba várok.
Üzenetet privátba várok.
Biszex pasi,párok házibarátja lenne akár hosszútávon,rendszeresen! Csak enyhe bi dolgok érdekelnek!
Sziasztok!Fiatal max 30 éves fiút keresek hosszútávra hàzibaràtnak.Fiatal,kedves, intelligens,és nem utolsó sorban nagy méretű fiút keresek...Szombathely,Sopron környékén.Képet mindenképp kérek..
Sopronban ismerkednék párral, hosszabb távra
Sziasztok.Budapest vagy környékén párhoz csatlakoznék.
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten heteró pár játszótársa lennék
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten heteró pár játszótársa lennék
Nem. Én kukkolnék .
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 11:41
Törölt felhasználó (4121152)

Ha jól értem,akkor felajánlottad a feleséged a "köz"-nek?
Sziasztok !
Holnap ,az az kedd kora délután heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Holnap ,az az kedd kora délután heteró pár játszótársa lennék Budapesten
Fiatal 20-30 közötti, ápolt, vékony, igényes srácot keresünk házibarátnak Pest környékén! Előny a nagyobb intim!
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Ha jól értem,akkor felajánlottad a feleséged a "köz"-nek?
(Ez egy válasz diszkréció01 üzenetére (2023. 12. 11. hétfő 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 11. hétfő 11:30

Azért vagyok itt hogy segítsek másoknak is átélni azt amit én, akiket izgat hogy milyen lehet úgy szexelni a párjukkal egy diszkrét megbízható férfi néz. 59 éves nős férfiként tudom sok férj fejében megfordul, a gondolat csak megfelelő partner hiányában sokan nem merik megtenni a bizalom a diszkréció miatt. Nehéz döntés, de nem lehetetlen. Ez csak megfelelő ismeretség kell amihez idő kell.
Ha valakit érdekel januárban és februárban Szolnokon vagy Budapesten hétközben napközben megoldható. Anyagiak szóba sem jöhetnek és csak kölcsönös szimpátia és bizalom esetén, Nem minden áron. Ennek élménynek kell lennie.
Ha valakit érdekel januárban és februárban Szolnokon vagy Budapesten hétközben napközben megoldható. Anyagiak szóba sem jöhetnek és csak kölcsönös szimpátia és bizalom esetén, Nem minden áron. Ennek élménynek kell lennie.
Azért vagyok itt hogy segítsek másoknak is átélni azt amit én, akiket izgat hogy milyen lehet úgy szexelni a párjukkal egy diszkrét megbízható férfi néz. 59 éves nős férfiként tudom sok férj fejében megfordul, a gondolat csak megfelelő partner hiányában sokan nem merik megtenni a bizalom a diszkréció miatt. Nehéz döntés, de nem lehetetlen. Ez csak megfelelő ismeretség kell amihez idő kell.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Házibarát lennék párnál,Budapest,és környéke.
Jó reggelt.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom, akkor várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.

Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?