HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Közös fotozashoz keresünk SPORTOS , megbízható diszkrét férfit
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
Szexuális fotózás lenne! De nem feltétlen szex!
30 év felett!
Nagyobb mérettel!
Akár ma este is!
Csak hetero írjon!
Szexuális fotózás lenne! De nem feltétlen szex!
30 év felett!
Kedden 15 óráig szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+100 km-es körzetében. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Üdv! Párral ismerkednék
Enyhe Bi is lehet

Most szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+50 km-es körzetben. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, érzékeny, kisfarkú pasit keresünk! (csak ha van fent rólad is kép)
Most delwlott valaki a csjomnak?
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Február 22-től 28-ig keresek lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek.
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
MISKOLC_BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Sziasztok,
Sportos, intelligens férfiként lennék pest megyei pár házibarátja hosszabb távon.
Sportos, intelligens férfiként lennék pest megyei pár házibarátja hosszabb távon.
Fiatal, helyes házi barátot keresünk Kaposváron.
Sziasztok! Esztergom környékéről keresek párt, hármas szexre, hetero alapon a hölgy örömére. Akár hosszú távra is.
Sziasztok!
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.
Igényes, diszkrét 25 éves fiatal pasiként keresek nálam idősebb hölgyet, esetleg pár hölgy tagját kényeztetném, akár hosszútávról is beszélhetünk. Miskolci vagyok de mobilis az ország jó részén.

Ismerkednék olyan pasival akit izgatna egy hazibarat gondolata. De ezen a téren még kezdők
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.
Extrém kövér, 200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Minden kívánságát, vágyát teljesíteném egy ilyen nőnek. Felső súlyhatár nincs!