Sziasztok! Ma estére keresünk határozott/domináns, kezdeményező, tapasztalt, jó kiállású, átlagnál nagyobb farkú pasit kizárólag cuckoldra! Helyünk Budapesten van. Masszírozni tudás előny! Üzeneteket privátba várunk!
Sziasztok,
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Petinek hívnak, fiatal sportos férfi vagyok. Párnak lennék házi barátja.Barátság,porgramok,sex. Hosszabb távra keresek: )
Szép napot!
Idöspár barátja lennék szolnok megyében elsösorban jászberény és környéke.
Sziasztok.
30 év körüli úr vagyok.
Házaspárt keresek vagy párok bulis társaságát.
Van tapasztalatom.
Pest megye leginkább
30 év körüli úr vagyok.
Házaspárt keresek vagy párok bulis társaságát.
Van tapasztalatom.
Pest megye leginkább
Sziasztok! Bpn van helyem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 10. szombat 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 16:53
Törölt felhasználó (4717722)

Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Ha van itt kedves, igényes, budapesti pár, aki pasit keres, állok a kihívás elébe

Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. (Férfiak között csak orál lehetséges).Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Biszex ,perverz macis 49 éves férfiként keresek hölgyet, párt, mindkét fél örömére. Élvezetes tabu mentes időtöltésre!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Csak valóban találkozni is akaró hölgyek, párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
sziasztok
biszex és heteró párokkal ismerkedünk
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex és heteró párokkal ismerkedünk
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok ! Párral ismerkednék házibarát jelleggel , határozott, intelligens, céltudatos 37 éves férfi vagyok 182 cm magas, 85 kg , voltam már házibarát ,szeretnék találni egy pár hosszabb távon előre is köszönöm. Szeretek szaunázni, nudizni ,wellnesbe járni , amatőr módon masszírozni. Csak komoly határozott pár levelét várom a 40-es vagy 50-es korosztályból,akik tudják hányas a kabát, mért vannak itt. A többit privátban.
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Orálcentrikus pasi, párt fogadna ágyába. Minden megoldás érdekel, 9.ker, ma éjjel

Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok,
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Mai nap estre keresek Nőt vagy párt akihez, akikhez csatlkozhatnék hetero alapon.
Bp., Pest megye.
Péternek hívnak és egy megbízható valós párt keresnek akár hosszabb távra, ha úgy alakulna.
Magamról röviden egyedülálló 29 éves hetero férfi vagyok 75 kg, sportosabb alkat.
Tapasztalatom van
Aktuális akkor írjatok.
Köszi
Péter
Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Sziasztok! Munkát keresnék..)