Szivesen lennék egy párnak a házibarátja játszótársa akár sub ként is.megtenék szinte bármit nektek.én egy 36 éves bi uni srác vagyok aki imád nyalni és szopni is szinte mindent szeretek akár extrémebb dolgokat is.36/180/105
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
14/4
Pest és Szolnok megye előnyben helyem nincs kocsi van.
Ha érdekes a dolog számotokra akor
Irj privátba adok más elérhetőséget
Ott tudunk képet küldeni.
Köszönöm
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok.
28 éves heteró urként beszélnék 40 és párhoz, vagy akár házibuliba. Utazni tudok. Privátban adok elerhetoseget.
28 éves heteró urként beszélnék 40 és párhoz, vagy akár házibuliba. Utazni tudok. Privátban adok elerhetoseget.
Sziasztok! Egy kedves pàr hàzibarátja lennék, Bp és környékén! Arcképet természetesen tudok mutatni az oldalamon is, ha kapcsolatra jelöltök!
Sziasztok Gödöllő és környéken házibarát lennék 40es sportos igényes férfi személyében privi.
Sziasztok!
Ma este Budapesten, heteró pár játszótársa lennék!
23 cm es cerkámmal
Ma este Budapesten, heteró pár játszótársa lennék!
23 cm es cerkámmal
Sziasztok Biszex pasi vagyok házibarát szíves lennék párnál !! (akár csak a hölgy örömére de ha az is jó ha csak a hölgy nézi ahogy a párját kényeztetem) Privát írj köszi
Bp-en keresek egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni. Tartós vagy alkalmi barátság is érdekel akár érdek kapcsolat.
Sziasztok! Elhanyagolt feleséget vagy barátnőt kényeztetnék, párja előtt is. Igényesség és diszkréció elvárt és adott. Utazás nem gond!
Házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. Elhanyagolt férj. Élvezni az életet. Házibaràt ott segít ahol tud. A jó fiúk hoppon maradnak?
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Pároknál hölgyeknél,nyaló szolga státuszt be töltenék. Alkalmanként vagy rendszeresen.
Miskolci lakásomban várok párokat. Házibarát lennék
Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Sziasztok. 45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon házibarát! Győr
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
50 feletti, független ,szerény férfit keresünk.2.-3.kerület és környéke csak!Köszönjük! Megkeresést privátban várunk.