Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok,
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap
Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hosszútávra keresek egy párt, vagy egy hölgyet, akivel néha többes élvezetek oltárán lehet áldozni közösen.
Lehetőleg beleélvezés, creampie a cél.
Opcionálisan ketten egy helyre.
Hosszútávra , tehát nem alkalmit.
Magamról annyit árulnék el, hogy jó humorral megáldott, kellően ápolt férfi vagyok.
Rendszeresen sportolok, a kockahasig már csak 3 hónap

Magas, férfias (tehát a férfias jelző az erős férfit jelzi, nem a pockosat aki nem tudja magát kinyomni fekvőtámaszban)
Hello,
Csak 40 feletti partnert? (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 08:50
Csak 40 feletti partnert? (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Titkos párként, Szerepjátékot kedvelő 40 feletti férfit keresünk ugényes játékhoz. Problémamentes férfit akinek nem jelent gondot a kommunikáció. Bp-től 50 kmre van helyünk.
Sziasztok! Igazán nagy intimhez keresnék párokat, illetve solo nőket! Utazni tudok!
Sziasztok! Igazán nagy intimhez keresnék párokat, illetve solo nőket! Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok MA estére keresek párt vagy lányt. nógrád és pest megye. lehet szex nélküli találka is csak masszázs simogatás,esetleg csak ujjazás orál farokverés de szex is akár.
Sziasztok!
Névnapom alkalmából Szeretnék egy kellemes Párral ismerkedni! Nagyon imádom az orális játékokat ,imádok nyalni - kényeztetni!
Névnapom alkalmából Szeretnék egy kellemes Párral ismerkedni! Nagyon imádom az orális játékokat ,imádok nyalni - kényeztetni!
Sziasztok! Titkos párként, Szerepjátékot kedvelő 40 feletti férfit keresünk ugényes játékhoz. Problémamentes férfit akinek nem jelent gondot a kommunikáció. Bp-től 50 kmre van helyünk.
Sziasztok. Irányitható srác keres idősebb Párt!!!
Sziasztok!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem!
Budapesten heteró pár játszótársa lennék
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem!
Budapesten heteró pár játszótársa lennék
Sziasztok!
Írjatok!
Írjatok!
Extrém kövér, 200 kg feletti hölgy házibarátja lennék. Bármit megtennék egy ekkora nőért, minden kívánságát teljesíteném. Intelligens, mobil férfi vagyok.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.