Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!Szombathelyen és környékén keresek 40-60 közötti hölgyet,párt hosszútávú baráti kapcsolatra.Hely van!Privátban írjatok!
Sziasztok!
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Határozott,domináns férfivel ismerkednék.
Komáromi párhoz beszálnák.
Sziasztok!
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
Ma estére beszállnék párhoz,Budapesten! Én 49 éves férfi vagyok 177 magas és 82 kg. az intim méretem 16/4-es.
holnap kb 9:30-11:00 szopnék Lajosmizsén, helyem van
LENYELEM

LENYELEM

Sziasztok!intelligens ffit keresunk noi tagunk hölgyünk kényeztetésére!légy ápolt intelligens független!csak komoly ffi írjon nekünk aki tud randizni es elfogadja hogy első randinal xekx nincs!bajusz szakál kizáró ok.noi tagunk magasra tette a mércét!csak olyan írjon aki ezt el is fogadja!30-35 szabolcs megye elony
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Baranyában esetleg, értelmes szabadidovel rendelkező hazibarat?
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát..Adatlapom olvasható..
Sziasztok! Molett pervez párnak lennék házi barátja!
Szívesen megismernélek titeket
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 28. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 28. szerda 21:01
Törölt felhasználó (4550812)

Sziasztok!intelligens ffit keresunk noi tagunk hölgyünk kényeztetésére!légy ápolt intelligens független!csak komoly ffi írjon nekünk aki tud randizni es elfogadja hogy első randinal xekx nincs!bajusz szakál kizáró ok.noi tagunk magasra tette a mércét!csak olyan írjon aki ezt el is fogadja!30-35 szabolcs megye elony
Tantra masszázs hölgyek részére.
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu
Írj bizalommal.
stefa1956@freemail.hu

Esetleg Tolna megye?
(Ez egy válasz 467kpd üzenetére (2021. 07. 29. csütörtök 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 29. csütörtök 08:20

Baranyában esetleg, értelmes szabadidovel rendelkező hazibarat?
Sziasztok, 25 éves srácként közelednék párhoz. Érettebb korosztály is érdekel. Nagy cicik előnyben.
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Én 183 magas 93 kg srác vagyok, de természetesen privátban osztok fotót magamról még. Utazni tudok.
Esztergom- Budapest- Komarom vonal.
Szeretem a teltebb alkatot. Hetero alapon keresek, kerlek privatban!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Keresnék házibarát állást... esetleg enyhe bi belefér..
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.
Hétvégén ismerkednék párral Kecskemét és 100km-es környékén biszex alapon is, helyem nincs sajnos...