sziasztok. Rotterdamban keresek olyan hölgyet aki szeretné kipróbálni két férfival.
Kedves Párral ismerkednék!
Megbízható, ápolt fèrfit keresünk párom kènyeztetèsère.
Csinos, intelligens fiatal párral ismerkednék hetero alapon Kecskeméten, hosszú távon is érdekelne.
Privátban keress kérlek!
Privátban keress kérlek!
Szia. erdekel!
(Ez egy válasz diceman40 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 17:50

Debrecen környékén Békéscsabáig, házibarat, vagy csak kalanad is, enyhébb bi is szóba jöhet hármasban.
Idős pár barátja lennék ahol a papa nem aktiv,teltkarcsú,molett,duci,kővér mindegy de bármit meghalgatok
Sziasztok! Itt Ildi és Ati!
50-es szentendrei párként keressük korunkbeli bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudnál utazni velünk néha 1-2 napra is!
50-es szentendrei párként keressük korunkbeli bi házibarátunk, házibarátnőnk!!!
...csak fényképpel... előny ha szeretsz nudizni, masszírozni, borotvált és max 16cm a méreted!
...és el tudnál utazni velünk néha 1-2 napra is!
Párhoz csatlakoznèk,helyem van

Sziasztok! Sportos testalkatú férfi adatlap szerint csatlakozna másokhoz. Vegye mindenki a fáratságot egy üzenetre és kiderül szimpatikusak vagyunk-e egymásnak!
Sziasztok !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok. Esztergom környéki párral ismerkednék
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! Hölgyet, esetleg párt keresek hetero alapon!
Szia/Sziasztok! Mai nap napközben,délután vagy akár este Párt vagy Hölgyet fogadnék Kaposváron. Helyem van de utazni is tudok.
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Jòl hangzik!
(Ez egy válasz diceman40 üzenetére (2023. 11. 21. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 21. kedd 17:50

Debrecen környékén Békéscsabáig, házibarat, vagy csak kalanad is, enyhébb bi is szóba jöhet hármasban.
Hello! Barátnőt/ feleséget kényeztetnék rendszeresen, a párja nélkül vagy jelenlétében is! Akár házibarát is lennék! Utazni tudok nem akadály! Üzenetben keress, ha komolyan érdekel!
Sziasztok! Hàzibaràtnak keresünk egy 27-45 év közötti intelligens, helyes férfit, akivel jól érezhetnénk magunkat, a hölgy tagunk örömére! Arcképes fotó elengedhetetlen! Vàrjuk a jelentkezőket!

Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.